Atsakymai

  1. 4

    galima vien su kiausinio tryniu. arba kiausinio tryni sumaisyti su medum, citrinos sultimis ir laseliu vandens. o siaip pats geriausias dalykas tirpinti kiaulienos taukai. zinau, kad skamba slyksciai ir pan. bet labai plaukai atsigauna.. jos reikia islydyti, tada susipilti i kokiu tai indelius ir veliau tepti i saknis ir palaikyti 2-3 val. po to pora kartu perplauti su sampunu ir kaip nieko nebuve, nei kvapo nei riebaluotumo. pati esu isbandziusi, tai vienintelis dalykas, kuris man padeti kovoti su plauku slinkimu. plaukai paliko stori, greiciau augo..

    samsung1992

  2. 3

    Tai,ką kartais panaudoju pati:
    Ricinos aliejus
    Nerafinuotas alyvuogių aliejus
    Kokosų aliejus ( ekologišką )
    Kiaušinio kiaukė
    Citrinos įspaudžiu į alyvuogių aliejų kartais
    Mėginta ir majonezo kaukė,tampa blizgūs plaukai,švelnūs.
    Mano plaukai ilgi,greit auga,stori. Ar nuo kaukių ar ne nežinau.
    Aliejų kaukes laikau mažiausiai valandą,arba visą naktį,pasiklojusi rankšluostį,kad neteplioti paklodės,pagalvės.

    Anonimas

  3. 2

    Kokios saunios plauku kaukes!Atradau as dar pora kaukiu ,kurios sustabde plauku slinkima.Pabandziau zelatino kauke-is karto sutvarke plaukus.(isbrinkinau saltame vandenyje sauksteli zelatinos,truputi pasildziau ir sumaisiau su kiausinio tryniu.Palaikiau pusvalandi-issiploviau galva tik vandeniu.labai dziaugiausi rezultatu.Bandziau gera sampuna maisyti su zelatinu-taip pat buvo geras rezultatas.Bet negalima zelatino kaukiu vartoti daznai.As darau 2 kart per savaite.

    vilem

  4. 1

    esu dar girdejus kad plauku augima skatina kava, joje esantis kofeinas. ir net patamsina plaukus, bet dar neisbandziau, bet reiks isbandyt

    penktadiene

  5. 1

    as vakar pameginau pasidaryti kauke is kiausnio trynio, medaus sauksto, citrinos sulciu ir kelis lasus ilasinau alijosiaus. palaikiau kauke 2 val. paskutiniam skalavimui 2litrus vandens i kuri ispaudziau citrinos sulciu, ir paskutini skalavima pasidariau su vandeniu ir citrina tai plaukai lb lb minkstuciai, purus, lengvai sukuojas ir blizga naturaliai. likau patenkyta.

    penktadiene