• 8ats.

    Pavardė. Žinome kad pavardžių būna visokių, kaip ir tokiu kurios skamba ne itin gražiausiai. Tad ar labai svarbus dalykas kaip pavardė jums? Gal tuokiantis jei pavardė nepatinka pasiliktumėte savo, o jei vyras sutiktų pasiimtų jūsų? Ar tai jums tiesiog nesvarbų ir nesukate dėl to galvos, nes ne dėl pavardės tuokiaties?

    SensacijaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    pasilikciau savo, tikrai nenesiociau baisios pavardes, o ir vyrai keisti , kurie nekeicia juokingos pavardes, tada nukencia vaikai. Daznai tenka susidurti su sunkiai istariamomis pavardemis. Man tu zmoniu gaila pasidaro, kad jie tokie uzsispyre ir jos nepasikeicia.

    vinipukas

  2. 2

    Žinoma turi reikšmė kokia pavardė mano, bet kad ir kokia gal būtų negraži, tai dėl to vyro tikrai nemesčiau.

    marinaaa

  3. 2

    Mano pavarde Chen, t.y. buvusio vyro, kaip ir mano sunaus, ir ji man labai patinka. Jei istekesiu uz savo suzadetinio, musu pavardes bus Mustafa, kuri man be galo grazi.
    Na o jei tektu rinktis savo mergautine pavarde ar kokia nors negrazia, tai jau geriau rinkciausi negrazia, nes mano tikra pavarde yra labai sudetinga, nebaisi, bet man neskamba graziai, ir jokiu budu nenoreciau kad mano busimas vyras rinktusi mano pavarde :)

    Yuki

  4. 2

    Aš pasilikau savo mergautinę pavardę,nes vyro pavardė man nepatiko.Tiesiog taip sutarėm su vyru,kad vaikui bus geriau turėti mano pavardę. O man visai tas pats ar aš esu -ienė ar -aitė

    Anonimas

  5. 1

    tikrai pasitaiko tokių pavardžių,kad pagalvoji,kodėl žmonės jų nepasikeičia.Mano vyro pavardė trumpa,be jokių neigiamų asociacijų,tai viskas ok

    sandritute

  6. 1

    Man su negrazia pavarde neteko susidurti,visos pasitaike labai prigijancios. Net nezinau kuria pasirinkt ir tituluot graziausia. :)

    Anonimas

  7. 1

    Aš ir tos nuomonės,kad jei pavardė tikrai nėra graži, ir asocijuotųsi su visokiais keiksmais, gyvūnais ir pan. - tokiu atveju pasilikčiau savo. Dėl sudėtingumo ar skambesio tikrai nėra svarbus aspektas, tie kriterijai man reikšmės neturėtų.

    Lulu

  8. 1

    tikrai del to nesukciau sau galvos ,jai pas vyra butu negrazi,vistiek imciau ja.man nei silta,nei salta

    ABMamyte