• 10ats.

    Nekeciu vyro vaiko

    Prasau patarkit ka daryti su vyro berniuku jam 8 metai mane visokias zodzias vadina,neklauso pastoviai zyze teciui kad tik man blogai kazka padarytu,jai as kazka veikiu tarkim prie kompiuterio,arba filma ziuriu jis zyze tol kol jo tevas paima is kompiuteri is manes ir atiduoda vaikui,jis buna tik savaitgaleis kalbejausi su vyro jis tik pasako tu nusisneki taip nera..vaikas supranta kad tevas ji gyna ir u maim elgiasi neatsakyngai sako kad mane papjaus o kaip pasakau jo teciui jis neigia o vyras tiki juo,uzsirasiau pas psichologa tikiuosi pades nebegaliu savaitgaliai man tikras kosmaras atrodo paimciau ir plociau per veida kaip jis taip elgiasi bet valdausi ,ant jo niekada nerekiu ir nemusu bet jo tetis ji parsiveza ir isvaziuoja dirbti o visa savaitgali turiu praleisti su juo as .kaip elgtis su tokiu vaiku ?

    TauAsSu vaikaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Vaikas irgi asmenybe.
    Ir jis matyt salia savo tecio jusu nemato ,kaip savo seimos nario ateityje.
    Todel nenuostabu, kad jo intucija jam nemeluoja ir supranta kaip jus jo nekenciate.
    Jei vyra pasirinkote jau su vaiku, tas vaikas turi but neatsiejama nuo vyro meiles dalis.
    Kitaip lendate ten,kur esat nepageidaujama.
    "Saldi" turit but ne tik vaiko teciui lovoje,ar uzpildant to vyro vienatve.
    Turit but atsakinga ir uz atmosfera, ka inesate ir nuo saves i ta seima. O ne tik imti ir reikalauti, lyg pati butumet mazas vaikas demesio ir nuolankumo tik i savo vartus.

    Anonimas

  2. 2

    pamilk vaiką ir jis tave pamils, nes kaip gali jis tau buti geras, jei tu jo nekenti, net nebendrauji, nezaidi su juo, tik prie kompo sedi. Iseikit i lauka kamuolio bent pametyti ir greit susidraugausit, nebent tu nekenti vaiku ir nenori jo matyt, juk pati parasei ''nekenciu vyro vaiko''

    vinipukas

  3. 2

    neuzpyk, bet savo vyro tu nemyli...

    raima

  4. 2

    Pabandykite pasikalbeti su jo vaiku ir jam nepastebint telefonu irasyti pokalbi, tada turesite negincijama irodyma.
    Visiskai nenormalu jei jo vaikas sitaip elgiasi!

    Yuki

  5. 1

    Palikit ramybei sita seima.iseikit,bukit per atstuma kuri laika.
    Tegul vaikas pajaucia jusu atveju,kad be jusu ir teciui blogai. Tik kaltes jausmas ,kad vaikas negali reguliuot suaugusiuju gyvenimo,gali inesti teigiamu pasikeitimu i jusu adresa,bei suvokima, kad dabar jis "deversantas"
    Kaip tik ir tetis tures progos but artimiau savo vaiko. Nes jum skiriamas jo tevo demesys, butent ta berniuka ir pasuko pries jus.
    Taip vaikas ciniskas gal but.
    Bet jo amzius toks, kad tik mokosi ir formuojasi isorinio pasaulio pazinimas.
    Negali but taip,kad tik jus visur teisi.
    Svetimuose namuose niekdos negalesit gyvent pagal savo politika. Jei norite buti visu valdove,kurkit savo gyvenima,tik savo valdose,ir nemokikyt kitu kaip jie turi gyventi.
    Taip jis turi mama,gal ir ne visai geriete,bet ji jo gyvenimo dalis, kuri su jumis nepakeliui.
    Mano patarimas,susiraskit vyra be vaiku,ir kurkit savo politikos gyvenima sau.

    Anonimas

  6. 1

    Vaikai po tevo ir mamaos skyribu isvis retas atvejis, kad svetima moteri pripazintu kaip teiseta moteri i savo "valdas"
    O juo labiau berniukai.
    8 metu vaikas, puikiai suvokia, kad tu esi tik dar viena konkurente i tecio turta.
    todel visai akivaizdu ir normalu, kad jis daro viska,kad tik netaptai teiseta jo zmona.
    O kitas dalikas, tu rimtai jam visiskai nepatinki. Tad yra puiku kad vaikas nevaidina tau pagiezos.
    Deje tu esi visiskai bejege,irodineti,kad vaikui gali but lyg antra mama,.Juk pati nekenti to vyro vaiko.Tad kokia atmosfera atnesei,ta ir gauni atgal.

    Anonimas

  7. 1

    kažkokie marazmai, paprasčiausiai įrašykit pokalbi telefonu kaip tas vaikas jus koneveikia jei jau patikėti negali.

    Lulu

  8. 1

    vyras taip elgiasi nes jaucia kalte kad jis neaugina vaiko ir tik kartais ji mato, todel bet kokia kaina bando ji lepinti ir sita pakeist labai sunku, nes kaip tik manau jis geras zmogus, kad jaucia kalte nes kitas butu palikes kelis litus numetes ir nebendraves su vaiku. O tau neverta su vaiku kovot, neverta jo auklet, tai tevu pareiga, tiegiot tapk jo drauge, gal vyresne sese, uzsiimk su juo tuo ka jis megsta, gal rasitete bendra filma ziuret, gal rasite bendra zaidima zaist, gal nueit i kino teatra, gal pavalgyt ledu, gal i ciuozykla ar kur buk jam tik kompanijone, drauge ir nebandyk auklet tai tevu reikalas, kaip issiaukles taip ir tures, tau svarbu kad jis jaustusi gerai su tavimi, kad nebutu neapykantos, nes neapykanta tau gali peraugti i neapykanta tavo vaikams, o tau sito nereikia.

    vejune

  9. 1

    Tavo vyras tiesiog leidzia savo vaikui tave zeminti o ir pats ne ka geriau elgiasi. As tai tavo vietoj grieztai issakyciau kas man nepatinka ir kas dedasi, ir liepciau pradet auklet savo vaika. Jei nenoretu nei girdeti apie tai, susirinkciau daiktus ir iseiciau. Turetu laiko pagalvot kaip elgiasi. Nebuk ta kurios vyras negerbia,nelaiko sau lygia. O kaip vaikas uzaugs didele tikimybe kad bus dar blogiau. Busi uzguita, nelaiminga moterele.

    Panther

  10. 0

    Viskas prasidejo netaip...as nereikalauju demesio vien tik sau nenoriu kad jis nebendrautu su vaiku,tiesiog as matau kad tas vaikas viska daro kad vyras nebutu su manim ir daro kad man butu blogai..o visskas prasidejo taip- kaip berniukui buvo 6metai jis gyveno su mumis jo mama kaip paliko mano vyra sake kad neissilaksciusi ir taip t.t ji isejo vaikas lyko su juo tada pasirodziau i ju gyvenima as tuometu berniukas gyveno su mumis iki dabar dbr pries kelis menesius jo mama vel pagimde ir pasieme berniuka pas save,s vaiku begalo gerai sutardavom as vienintele ruosiau gimtadienius jo vaikas iki tol nesvesdavo tiesiog jam paduodavo dovas ir tiek kaip ir visas sventes vaikas net netiki kaledu seneliu nes zino kad po eglute neras dovanu o jas gaus nuo mamos ar tecio i rankas..as jam viska pirkdavau eidavom i parkus parduotuves kartu zinoma ir drausmindavau lieptavau po saves visada susitvarkyti,nepalikti zaislu ir t.t vaikas net vergdavo jaigu as isvaziuodavau tada jis issikrause pas savo mama po keliu savaiciu gryzes pradejo kitaip elgtis jaigu paprasau nusinesti lekste ar ar zaislus isgirsdavau tu man ne mama neaiskink vyras su juo nekalbejo ,bet kalbejau as sakiau kad net nebandau jam mamos uzstoti jaigu buciau su jo teciu ne as butu kita moteris vaikas nesiklause po kurio laiko rasdavau lapelius ant kuriu jis uzrases savo varda ir laiskeli man kad as esu durne ir dar visokiu nemaloniu zodziu kuriu mazametis vaikas neturetu zinoti,vel begales asaru klausimas jo kodel jis su manim taip elgesi ka blogo as jam padariau jis vis sakydavo kad nieko klausiau ar js noretu kad manes cia nebutu atsakymas visada toks pat noreciau kad tu gyventum su mano teciu..tai kas dabar ....tada po savaites radau kita laiska kur buvo parasyta kad jis mane papjaus o ka man galvoti jis juk mazas ka as zinau kas jam uzplauks..tada psicologas patare ji ingnoruoti taip ir dariausi jis pradejo tada zizsti dauzyti duris sakydavo kad geriau kad manes isvis cia ne butu nuo to palaipsniui man issivyste nepykanta jam.tai ka as turiu dbr nesedeti prie kompiuterio ir vestis ji i lauka kamuoli pametit paglostiti ir pasakyti o saunuolis vadink mane visokais zodziais o as tave mylesiu ir viska tau duosiu nemanau kad jus taip elgtumietes mano vietoi

    Anonimas