• 5ats.

    ar cia LPL?

    sveikos, nebezinau ka ir galvot... su vaikinu draugaujame jau veik 4 metus, taciau jis dirba uzsieny, tad atvaziuoja kas menesi ar du - tris... kai tik pasimylim man ir jam visad prasideda sveikatos problemu, pagauseja isskyru, niezejimas, patinsta netgi kartais ir skauda mylintis.. jam atsiranda kazkokie nubrozdinimai, nezinau, myletis megstam siek tiek grubiau , bet tikrai ne iki to kad nusibrozdintume :) apsergu kokia slykscia pienlige ar kuo kaskart po meiles su juo, pasireiskia po 4 dienu mazdaug visi pozymiai, todel nebezinau ka ir galvoti, gal jis ten miega su kazkuom ir mane apkrecia ar gali but tiesiog gal kad kazkas pas mus nesiderina ? ph kokie ar kas.. patarkit kas su tuom esat susidurusios,argumentuotai.. jusu nesamoniu man nereikia, nes ir pati prisimasciau jau visko :)

    question13Jis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Apsilankyk pas gydytoją kuo skubiau.Neatmesk tos galimybės,kad ir miega su kita.Kai pora gyvena atskirai tai jokia staigmena,ypač iš vyrų pusės.Jeigu taip yra,neleisk,kad jis tau žalotų sveikatą.Sėkmės.

    Anonimas

  2. 3

    Pienligė jūsų situacijoje yra visiškai normalus dalykas, nes lytinius santykius turite nereguliariai ir makšties mikroflora išsibalansuoja pasimylėjus. Yra įvairiausių į makštį dedamų piliulių (ginolact ir pan.), kurias galite įsigyti vaistinėje be recepto. Aš jūsų vietoj panaudočiau jas, nebent jei yra koks nemalonus kvapas, ne tik baltos išskyros

    labirinta

  3. 2

    Patarciau eit pas ginekologa, kad blogiau nebutu :) be to, vizito metu tau pasakys ar savaime kazkas atsirado ar uzkrete draugas ( bent mano pazystamai sedint kedeje tikrai geras savo srities daktaras pasake : arba tu daug partneriu turi, arba tavo draugas tikrai ne su viena miega. Tik nepamenu kokia jai liga tada diagnozavo, bet ilgai gydesi.) tokias dalykais geriau nejuokauti, nedelsti ir neuzsiimti gydytis savo nuoziura. Sekmes!

    blablabla

  4. 2

    Kažkas nesiderina šiame klausime. Po akto jam ir tau prasideda sveikatos bėdos ? Tai gal pas tave didžiosios bedos,o ne pas jį ? Nes jei jis per kitas,ar kitą eina į kaires,tai jau grįžęs turėtų bėdų. Nu žiauriai neaiškus klausimas.

    Anonimas

  5. 2

    mergaites, as jam sakiau kad eitume abu pasitikrinti - jis sutiko, as nezinau ka ir galvot, mastau kad gali but pas ji uzsilike gal kazkas is anksciau,nes sake sirgo chlamidijom ir issigyde. o gal tikrai nuejes i kaire buvo, bet argi as suzinosiu... jau pavargau gydytis kaskart, naudodavau ir tas zvakutes ir daktare ir jam skirdavo tablete isgert, bet viskas tik kartojasi, nebegaliu jau taip gyventi. Man dievagojasi kad yra istikimas ir kad neklausineciau tokiu nesamoniu, nes izeidziu ji ir kaskart supyksta...

    question13