Atsakymai

  1. 2

    Yra dvi 100% indikacijos kada atliekamas cezaris tai pirmeige placenta (kada placenta yra prisitvirtinusi prie gimdos kaklelio ir jam atsidarinejant atitruktu placenta ir kudikis mirtu) ir iaugusi placenta (kada placenta iauga i vidurini gimdos sluoksni ir vaikui uzgimus gimda nesusitraukia tad gali nukraujuot mama) kiti planinaii cezariia gali buti del neteisingos vaisiaus padeties, patalogiskos virksteles, apsisukusios virksteles, vaisiaus ivairiu apsigimimu, neisnesioto vaisiaus, del ivairiu mamos ligu ir anatominiu mamos gimdymo kanalu defektu. Na o ne planine operacija nutinka kai nubegus vaisiaus vandenims neatsiranda gimdymo veikla arba kai vaisiaus sirdies ritmas neatsistato po saramiu. Cezaris tai gimdymo komplicija ir uz nieka papildomai moket nereikai ligoniu kasos padengia sita komplikacija.

    slauga

  2. 2

    Cezario pjuvis daromas kai neina pagimdyti paciai arba del kitokiu priezasciu, bet ne del to kad tiesiog taip norite.

    Yuki

  3. 2

    Niekas cezario pagal uzsakyma uz pinigus nedaro.
    O butinybes ekstro atveju, si operacija nieko nekainuoja.
    Jei planinis cezaris del kokkios nors patalogijos ar vaikelio netinkamos padeties gimdoje irgi nieko nekainuoja.

    Anonimas

  4. 1

    Pagimdo ir netokius vaikus.
    Nieko tartis su nieko nereikia ir nejuokinkinkit savo bukumu gyd.
    Kai reikalinga CP pagalba, jusu nieks ir neklaus daryti ja ar ne. O ims ir padarys.
    Juk ne veltui kiekviena atvykusia gimdyve dar karta apziuri, istyria padaro visus reikalingus tyrimus,echoskopijos apziura ir ivertina realia situacija bei mamos ir vaikelio bukle.
    dar karta kartoju, nieks cezario nedaro neivertines pavojaus galimybes.
    Bijok nebijojus, jei lemta pagimdyt paciai isstumsi ir 6kg, vaika. Jei nelemta,padaris cezario pjuvi. Mano leliukas buvo miniatiurinis, ir irgi buvo padarytas CP. O kaimyne pagimde pati beveik 5 kg vaikeli. nors mes abi buvom panasiai smulkutes.
    Pirmas vaikas buvo CP
    antara trecia gimdziau pati,
    ketvirtas irgi CP , O vaikuciai buvo nuo 2.660 iki 3.500 kg

    Anonimas

  5. 0

    Mano viena pazystama taresi kad darytu cezari ir susitare. Manau cia priklauso pas koki gydytoja papulsi. Tiksliai nepasakysiu pas koki bet man rodos kauno klinikose. Pabandyk pasieskot internete,gal bus kokiu atsiliepimu.

    Anonimas

  6. 0

    as ne seip jo noriu, o tiesiog suzinojau jog mano mazasis pilvelio gyventojas sveria apie 4.200 kg o su pirmu vaikuciu man buvo darytas cp. Gydytojas kuris mane apziurejo pasake kad tokiu atveju pagimdyti paciai tikrai nera kaip ir sako ieskok gydytojo su kuriuo galetum susitarti del cp. Ir man tiesiog idomu pasidare jei tas vadinamas susitarti tai reiskia kad mokesi pinigus ir padarys cp. Tai ir idomu kokios dabar kainos

    ginnta