Atsakymai

  1. 3

    Visu pirma moteris turi buti ne princese is tustybiu mugiu ,laukianti kol is iliuziju jos susikurtas personazas atitiks moters smegenu kokybes poreiki.
    Ir ant balto zirgo prijojes ims nesioti ant ranku uz visiska nuli pacios nuveikta del saves ir kitu gyvenime.
    Kad santuoka nesubyretu ir neimtu puti jos pamatai, neuztenka svajot,kokia ja isivaizduoji.Neuztenka tam romantikos su zvakemis..
    O reikia paciai del kitu nuveikt daug daugiau, nei pati nori issreikalauti nuolankumo ir atsakomybes is busimo jaunikio.
    Kai pati esi daug nuveikus, ko pasiekus ,jei pati be antros puses pagalbos sugebi dar ir duoti, tik tada gali tiketis kad tapsi svarbi kitam, ir su tavi nores test bendra gyvenima antra puse. Ir tai tesis visais atvejais lygiai tiek,kiek nusipelnai...
    O gali but kad taip ir nukeliausi anapylin,tai ir neradus zmogaus kas tave ivertins daugiau nei esi nulis..
    Pas vyrus logika konkreti, ir be myzciojimo,svaigimo apie santuokos tvirtuma ar ne.
    Kad nuvede prie altoriaus, dar nera ivertimas kokia moteris issirinktoji puiki...
    Tai lygiai tiek pat sansu po altoriaus tapt ir negeidziamai, ir net aatstumianciai...
    Nera,neegzistuoja jokio saugumo ar apsidraudimo net nuo saves pacios. Kaip pateiki save,taip atsisaukia atgal,visais atvejais.

    Anonimas

  2. 3

    Vienas iš raktų į gerus tarpusavio santykius – abipusis pasitikėjimas. Jei nėra pasitikėjimo, galima tikėtis, kad Jūsų santykiai prieis liepto galą. Pasitikėjimu remti santykiai prilyginami namo analogijai. Kiekvienas namas yra pastatytas ant pamatų. Namo pamatai, paprastai susideda iš betono plokščių. Pastarosios būna stiprios, storos, lygios. Tvirtą pagrindą turintis namas tarnaus ilgą laiką. O gali būti, kad net ir gražiausias namas pastatytas ant netvirto pagrindo, dėl ekstremalių oro sąlygų patirs fiasko. Ta pati tendencija gali pasireikšti santykiuose. Nepriklausomai nuo to, kaip pora puikiai derės, jei nėra tvirto pasitikėjimo, gali santykiai pradėti tekėti bloga linkme.
    Kaip nustatyti ir kurti pasitikėjimą?
    Pirmas dalykas, suprasti, kad pasitikėjimas yra labai silpnas dalykas. Vienas iš pasitikėjimų ingredientų yra sąžiningumas. Stenkitės elgtis dorai, sąžiningai bendraudami su kitais žmonėmis. Tas pats bendravimas turi būti laisvas, nesuvaidintas. Bendravimas yra gyvybiškai svarbus kiekvienam žmogui. Nepriklausomai nuo kilmės, profesijos, išsilavinimo, tautybės ir jokio kito faktoriaus. Pagrindinis klausimas bendravimo procese yra kaip jūs bendraujate. Kadangi žodžiai yra kur kas daugiau, nei vien tik informacijos perdavimas, jiems turi būti skiriamas ypatingas dėmesys. Bendravimas gali ne tik sukurti, bet ir sugriauti. Ne tik paremti, bet ir atstumti. Gali paguosti, bet gali ir įskaudinti. Tai tarsi ugnis, prie kurios galima sušilti, bet galima ir sudegti.
    Pagarba: pagarbos rodymas kitam žmogui suteiks didesnį pasitikėjimą. Stenkitės nepamiršti išklausyti savo brangaus žmogaus nuomonės. Priimti bendrus sprendimus, o ne įsakinėti, kad tu dabar daryk tą ar aną. Negerbdami aplinkinių nebūsime ir patys gerbiami. Kaip sakoma viskas pareina bumerangu. Jei gerbi – būsi gerbiamas, jei dalini gėrį, gėriu ir atsilygins. Tiesiog reikia būti savimi, žinoti kuo ir kur esi

    Anonimas

  3. 3

    net ir santuokoje nereikia gyventi vieno kito gyvenimo, moketi buti kartu ir islikti individualybemis, zinoti kada seiletis, zinoti kada uzsiimti rimta veikla.o svarbiausia meile aisku, kokia ji bebutu, nes abejingumas jos priesingybe

    Anonimas

  4. 3
  5. 3

    Be dūmų nebus ir šilumos. Ir labai puiku jei tuos dūmus abu užuostų sutuoktiniai laiku.
    Manau pirmiausia reikia suprasti, kad krizinės santuokoje yra natūralūs dalykai santykiuose. Nėra idealių santykių be krizių. Jos net ir būtinos, kad sutuoktiniai mokytųsi spręsti sunkumus ir pažintų vienas kitą vėl ir vėl ir vėl. Po krizių dažnai būna santykių prašvitimas, tarsi meilė ateina dar kartą, ir po kiekvienos krizės ji būna vis brandesnė. tad jeigu abi pusės supras, kad krizės yra tik išbandymas ir tai nesitęs amžinai jeigu abu eis viena kryptimi tai ir bus sėkminga santuoka. Santuokų be krizių nebūna. Anksčiau ar vėliau jos ateina, todėl svarbu, kad žmonės tuo metu eitų viena kryptimi, o ne bėgtų vienas nuo kito skaudindami vienas kitą.

    Beje, ko gero nėra vieno recepto sėkmingos santuokos link.. Labai viskas priklauso nuo abiejų žmonių. Gal kažkam reikia mokytis pagarbos, gal kažkam reikia išmokti net save mylėti, gal kažkam reikia tvarkytis su alkoholiu, o gal vienai pusei reikia išmokti įsiklausyti į kitą pusę.. bet apibendrinant sakyčiau reiktų suprasti kas nutiko abiems. Jeigu abi pusės bendradarbiaus,ras kompromisus - visada įmanoma susitarti ir eiti link sėkmingos santuokos :)

    lydekaite

  6. 3

    As manau svarbiausia jokiais budais neprarast pagarbos vienas kitam ir sau.santuokoj esu 10 metu,buna kai meile atrodo dingsta,ar atsala,bet del didziules pagarbos jam,kaip vyrui,vaiku tevui,draugui,niekada net nera sovus mintis specialiai ji iskaudint,isduot,ar dar kazkaip pakenkt.
    Buna,kad jo elgesys atrodo idiotiskas,ar nepriimtinas,bet pagarba jam,leidzia su tuo "susitaikyt",o ir is jo puaes jauciu didziule pagarba,kaip moteriai,o tai man yra labai svarbu,kad galeciau jaustis saugi,mylima,...
    Nesakau,kad gyvenu pasakiska gybenima,bet buciau begalo laiminga,jei likusi gyvenima gyvenciau,kaip gyvenu dabar.

    Anonimas

  7. 1

    Vienap kito supratimas. .man jo lb truksta

    Anonimas

  8. 0