• 12ats.

    nenoriu sekso

    Niekada nebuvau sekso megeja, bet del vyru galedavau pasiaukoti...nei man sunku nei ka. o po gimdymo net negaliu apie tai pagalvot, man slykstus pats procesas. pati sueitis atrodo gedinga ir slyksti. Buvau daug suzalota gimdymo, bet jau praeitas etapas- sugijau pilnai, viskas ok. labai myliu savo vyra, bet mes intymiu santykiu neturejom daugiau nei 1.5 metu. vyras del mano tokios busenos nekaltas, aciu dievui jis supranta, kitas butu jau seniai kitoms sijonus keles... zodziu, klausimas, ar jums taip buna, yra, kada nors buve? gal reiktu nueit pas koki seksologa?

    SausainiukeIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Na abejuoju, kad per 1.5 metu jis nebuvo nei vienos uztempes i lova, cia vienas dalykas, kitas butina pasirodyt daktaram, nes tai yra nenormalu, tiek laiko nenoret sekso, galima menesi du nenoret, bet nu ne 1.5 metu. Jeigu buvot plysusi ir kirpta, tai viskas susitvarko per maximum puse metu, cia jeigu jau labai stipriai. Kokie jusu santykiai su vyru, ka jis sako del tokio jusu nenoro, ar jus visai nesikalbat sita tema?

    Anonimas

  2. 2

    Toliau pasakai aiskiai vyrui nesidulkinsiu, be jokiu isvedziojimu,kad nenori,nemalonu,bjauru... netraukia joks seksas.
    Duodi suprast kad esi sazininga todel neketini apsimetinet,ar vedziot uz nosies ir psio.
    O toliau vyra paleidi ten,kur tas seksas suteiks nors kazkiek jam ir spalvotu gyvenime akimirku..
    O kad tuose akimirkose nenori pati dalyvauti.
    Tai jau ta situacija pati ir susikurei.
    Nesuk nei sau galvos ,nei vyrui del to kad jam sekso reikia.
    Gyvenkit atskirus gyvenimus,kaip supranti pagal save.
    Ir nereguliuok svetimo pagal savo taisykles, darydama vyru sekso nusikalteliu abiem atvejais.
    Tipo ne miega su tavim,eina pas kitas.
    Nu tai cia tu jam neduodi.
    Arba jei jis nori taves, ir tu jausies prievartaujama pati davus, tai kam tos psichozes abiem?
    Kai ateis paciai noras,pati duok zinot apie tai jam.Taip ir susitarkit. Jo daikciukas per ta laika nei nudils su kitom, nei nei nulus pvz: nuo masturbacijos :D, uzteks ir tau.

    Anonimas

  3. 2

    Jei dar nepradejo kitoms sijonu kilnoti (kas mazai tiketina per pusantru metu), tai neuzilgo prades. Jei pati nenori, tai gali bent del vyro, jei ji myli ir nenori prarasti ar kad pradetu i kaire eiti. Visiskai nesimyleti susituokusiai porai yra nenormalu. Bandykite kreiptis i seksologa. Sekmes.

    Yuki

  4. 1

    o kur parašyta , kad seksas privalomas? šimtai vyrų be jo gyvena ir neverkia, juk meilė egzistuoja ir be sekso. Man irgi jo nesinori, net šlykštu pagalvoti, bet žinau daug moterų , kurios gulasi tik dėl to, kad vyras nepabėgtų, bet tai yra afera, nes kam toks seksas nekokybiškas reikalingas, jis tik traumuoja žmones.

    Anonimas

  5. 1

    man tas pas,tik man ne po gimdymo taip pasidarė,bet niekada nenorėdavau. man 1 kartą per mėnesį yra per akis,aš labai darbe pavargstu, 5 ryto keliuosi, 18h pareinu išsunkta, plius 2 vaikai,namai, aš vakare vos šliaužiu į lovą. jei pailsiu, nėra kokių gyvenime problemų,dar nieko,tik problemos su pinigais, nuovargis ir viskas, galėčiau ir pusę metų nesimylėt,man visai to nereikia. suprantu,kad gal nenormalu,bet jei vyras neuždirba pakankamai,turi art kaip arklys ir visus 4 namų kampus apžiūrėt,tai tiesiog kažkam nebelieka laiko.

    Anonimas

  6. 1

    nebuvo, vyras visgi dazniau nori, o man kartais ir uztenka kad ir kaip nenoriu, kad sugundytu, o siaip apetitu tam nesiskundziu, neisivaizduoju kas cia gali buti slykstaus

    Anonimas

  7. 1

    Be abejonės keistoka situacija. Ir pasirodos įmanoma, gal būt tai retas atvejis, ir dar labiau sunkiau suprantamas kitiems. Vyrui bet kokiu atveju reikia išsilieti, nes susilaikymai kenksmingi,ypač tokie ilgi. Tad jis geriau,ir tai jo asmeninis reikalas kur tai atlieka, ar gerbiant,ir mylint tave tai atlieka pats sau. Žinoma reiktų,psichologo,seksologo. Spėju reikia kitokesnio pokalbio,nei turite jūs patys, ir galvojant,jog tai nuoširdus. Kažko trūksta dar čia. O kaip prisilietimai abiejų ? Apsikabinimai? Bučiniai ,kad ir pakštelėjimai ?

    Anonimas

  8. 1

    Siaip ar taip, ilgai tokie santykiai be neistikimybes nesites. Nuosirdziai patariu abiems nueiti pasikalbeti su seksologu...

    Yuki

  9. 1

    Nieko tame blogo nematau,nes yra ir vyrų kurie nenori.Aišku ne visi.Jūsų atvėju galima pagirti antrą pusę už kantrybę ir ištikimybę,nes kitas jau seniai ieškotų būdų kaip nueiti į kairę ...

    Anonimas

  10. 1

    anonime, tai kam svaistot savo laika komentuodama tokius sapaliojimus.. laiko per daug gyvenime yra ar siaip nepasiseke gyvenime

    Sausainiuke