• 13ats.

    kaip reguotumet jeigu vyras ne pirma karta duotu suprasti kad jus negrazi. Pirmas kartas buvo kai jis pasake '' butum manikene tada galetum kalbeti, galvoji daug kas i tave ziures? '' antras kartas buvo kai pasake '' ot grazuole, galvoji tu tokia nepakeiciama?'' sie zodziai labai mane iskaudino, ar jus tokie zodziai iskaudintu?

    beatuliaaaaJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Grozis yra labai nepaaiskinamas dalykas.Kas galetu atsakyti:kokia moteris yra grazi,kokia negrazi...? Zmones patys isgalvoja kazkokius remus viskam,moteru groziui taip pat.Galbut butu negrazi moteris,jei apsileistu,nepriziuretu saves,rukytu,gertu alkoholi be saiko,nesipraustu.Mano nuomone,besikeikianti,rekianti moteris taip pat butu negrazi.Ir kokiu gi standartu tavo vyrui reikia?Nepyk,bet jis tikrai zemo lygio vyrelis.Nemandagus,neisaukletas...Ir as girdejau tokius zodzius.Maniau,kad esu pilka ,niekam nereikalinga pelyte ir dar su 4 vaikais.Bet visdelto patikejau savimi,kad esu moteris.O buvau zeminama ir kaip ilgai...Grazi,negrazi...nezinau,bet patraukli.Patikejau,kad esu zmogus ir turiu teise buti nezeminama.Radau vyra,kuriam patikau.Netikek tu jo zodziais.Ir nepyk ant jo,tiesiog paleisk ji.

    vilem

  2. 4

    Tikrai isizeisciau ir uzpykciau. Tiesiog nekalbeciau nereguociau i ji, kad kita karta susiprastu ka sneketi ir laukciau tiesiog laukciau kol atsiprasys, o jei ir po keliu dieneliu jokio atsiprasymo nebus vadinasi net nesijaucia kazka blogo pasakes. Paciam dar pazerciau priekaistu del isvaizdos. Tiesiog galima manyti kad dairosi i kitas jau, taip neturi kalbeti mylimas zmogus.

    Anonimas

  3. 4

    Jusu vyras yra totalus chamas. Vyras savo mylimai moteriai to nepasakytu, net jei ji priaugtu ir 20 kg. Jei jam tikrai nepatiktu, tai bandytu ta padaryti subtiliai.
    jei mano vyras tai pasakytu, as jam rezciau, tai kad toks kaip tu geresnes uz mane nevertas. Kas is taves, jei ant grozio salono neuzdirbi, nepajegus padaryti, kad tavo moteris butu laiminga, o laiminga moteris ir yra grazi.

    matrioska

  4. 3

    Tai gal tikrai negaiskite laiko, jei nematote su juo ateities. Jei jau tai ilgai tesiasi, vargu ar kazkas pasikeis...

    Yuki

  5. 3

    Tai zinoma kad iskaudintu. Neisivaizduoju ka tokie zodiai neiskaudintu. Paklausciau, tai kodel vede jei jau esu tokia negrazi?! Manau, jei myletu, tikrai tokiu zodziu nepasakytu.

    Yuki

  6. 2

    Zinoma iskaudintu. Isizeisciau. Jis tai pajustu

    Anonimas

  7. 2

    Tikrai nesu baidykle, ir nagus nusilakavus ir plaukus susisukavus ir nevaikatau su chalatu, nesu idealaus grožio, bet tokie žodžiai manau kiekvieną moterį izeistu. Ir tikrai ne tik dėl šitų žodžių galvoju apie skyrybas susirinko daug nuoskaudu, dėmesio stoka, jokio rūpesčio iš jo nesulaukiu, net nesijaučiu mylima, ir svarbiausia kad jis nenori kalbėtis ir aiškintis santykių, ji viskas tenkina ,jis yra didelis egoistas ir labai užsispyręs .

    beatuliaaaa

  8. 2

    Ar sau skiriate demesio? Pvz pasitvarkote nagucius, nueinate i kirpykla, pasidazote? Vyrai myli akimis kaip bebutu. As kad ir namie bunu, bet visad susitvarkau plaukus, pasidazau, nevaikstau su chalatu bet ir ne su progine sukne, nagus pasilakuoju.
    O siaip dar pasiulyciau pasikalbeti su juo neislaukus atsiprasymo. Tiesiog pasakyti, kad iskaudino, kodel taip sneka? kokios priezastys.

    Anonimas

  9. 2

    na ziurint kokiu momentu tai buvo pasakyta ar tik konstatuotas faktas (kad tu nedirbi manikene) ar kad izeist ir vel to izeidimo gal tu jam kazka prikisai, kas ji izeide (vyrams skaudu jeigu komentuoji varpos dydi ir tt) reikia kalbet aiskintis o ne del zodziu pult skirtis, na jeigu vaiku nera tada aisku nesvarbu bet jeigu vaikai tai tu turi vidini grozi kuris pades isaugot seima ir vaikams dvieju tevu namus.

    vejune

  10. 2

    Labai ačiū už atsakymus, atsiprašymo taip ir nesulaukiau, išvis jau galvoju apie skyrybas

    beatuliaaaa