• 6ats.

    ar galima nusipirkti vaistu nuo nervu ar antidepresantu be recepto?

    mane nuolat ima pyktis nenoriu sypsotis gal yra iseitis kazkokia nesikreipus pas psichologa o tiesiog gal vaistu galima isigyti kazkokiu?

    qwertyyyVaistai suaugusiemsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Siais laikais kreiptis pas psichiatra nera jokia geda, tuo labiau kad kreiptumeisi pati savo noru. Ir butent pas psichiatra, nes psichologai vaistams receptu neisraso. Antidepresantus taip pat israsys tik po keleto apsilankymu, nes turi issiaiskinti ar jums tikrai depresija, o galbut kas kita. Na o vaistineje galima nusipirkti nuo nervu (t.y. raminanciu) vaistu kurie yra zoleliu pagrindu, pvz. Neuromed kapsules bent jau man tikrai padeda kai del kazko nervinuosi ar patiriu stresa, ar paprasciausiu valerijono tableciu.

    Yuki

  2. 1

    Jei yra depresija, tai ja reikia gydyti psichiatro israsomais vaistais, tikrai ne valerijonais. Nereikia painioti depresijos su nervu problemomis.

    Yuki

  3. 1

    Nebent valerijona ar jonazoles, jos veikia kaip antidepresentai lengvi

    Sauleveje

  4. 1

    Neuromed kapsules ir as vartoju, kai buna koks didesnis stresas, ir pan. Bet jie kazkaip migdanciai veikia, del to man nepatinka. Panasiai kaip ir valerijono kapsules. Tai pries miega ypac tinka :)

    Yuki

  5. 1

    Aciu pabandysiu nusipirkti neuromed kapsuliu, tikiuosi paddes, nes nei viena diena nepraeina be nervu ir pykciu..

    qwertyyy

  6. 1