• 1ats.

    kokybiška kosmetika ir gera sveikata

    sveikos mamytės,
    jei esate neabejingos grožiui ir sveikatai, kviečiu prisijungti prie Facebook grupės "TianDe - Jūsų grožiui ir sveikatai". kokybiškos ir efektyvios kosmetikos priemonės, kurias pati išbandžiau ir bandau :)
    tikiuosi, kad susitiksime ten ;)

    axstaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    noriu dar truputį papildyti, kad susidarytų aiškesnis vaizdas, kas yra TianDe ir ką ji siūlo. tuo pačiu norėčiau pabrėžti, kad produktai kurti gydymui (pati tuo įsitikinau naudodama plaukų priežiūros priemones).
    Tiande kompanija įkurta prieš 5 metus, vadovaujasi harmonijos tarp žmogaus ir gamtos filosofija, remiasi pagarba senovės Kinijos medicinos daugiametėms tradicijoms ir gamyboje naudoja naujas technologijas bei inovacijas. Gamyboje naudojamos tik aukštos kokybės žaliavos – augalai, kurie natūraliai auga švariausiose Kinijos ir Tibeto vietose. TianDe įmonė bendradarbiauja su pirmaujančiomis mokslinėmis laboratorijomis ir kosmetologais - ekspertais Rusijoje ir Kinijoje, kokybės ir sertifikacijos centrais, pripažintais GYDOMOSIOS kosmetologijos srityje.
    Kompanija TianDe gamina daugiau nei 700 rūšių produktų, kurie yra labai įvairūs: kosmetika veido, plaukų ir kūno priežiūrai, puikūs kvepalai, dekoratyvinė kosmetika, burnos higienos priemonės, higienos priemonės moterims bei papildai. TianDe produkcija grindžiama kinų medicinos patirtimi.
    Norėdami įsigyti produkcijos arba pasikonsultuoti, tapkite grupės nariu, kur rasite daug informacijos apie produktus, naujienas ir galėsite dalyvauti konkursuose.
    https://www.facebook.com/groups/533725996833459/
    laukiu Jūsų ten!!!

    axsta