• 3ats.

    Mamukai, as jau nebezinau. Ar gali buti jog nepilnai 4 men kudikis jau noretu kito maisto?:) maitinu mp, pieno tikrai pakanka,svoris auga gerai.Tik va mano mazylis taip pavydziai ziuri savo akytem kai mes valgom, netgi buna pykti pradeda,jei rankoje laikau sumustini,kavos puodeli ar kt-jis savo rankuem bando prisitraukti ka as laikau ir net cepsi kai mato jog as dedu kazka i burna. Karta daviau obuoli palaizyti, bet paskui atemiau (kad neuzspringtu) bet jis taip godziai ji ciuple...kad tikrai pradedu galvoti gal jau jam nupirkti paskaunauti kokio obuoliuko tyrele...? ar jau klystu?:)

    rainbowVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    aš nepatarčiau pirkti tyrelių aš turiu mažą sesutę tai nepatarčiau pirkti tyrelių o patarčiau naminį obuolį sumalti su mikseriu nor darykit kaip norit aš tik patariu.

    Anonimas

  2. 1

    Aš tai savo maziukui 4mėn jau daviau morkų ir moliūgų tyreliu, namuose gamintų, aišku iš pradžių tik 1-2kartus per savaitę. Nematau nieko blogo, jei keliskart per savaitę duosit kokiu tai daržovių tyreliu. Jei tik vaikutis valgo, tai ir pavaisinkit retkarčiais ;-)

    Anonimas

  3. 1

    Visi mazi nori kazko naujo, kol yra pieno, kol auga svoris, tol nereikia dar jokiu primaitinimu. Ir pradet primaitinima reikia ne nuo vaisiu tyreliu, o nuo darzoviu, nes pripras prie saldaus, paskui nevalgys darzoviu.

    Anonimas