• 6ats.

    Tvarka. Papasakokite kaip tvarkotes namus, kai darote generaline tvarka. Nuo ko pradedat, kiek daznai?

    Sveikos mamos :) Papasakokite kaip tvarkotes namus.. Kai darote generaline tvarka. Nuo ko pradedat kiek daznai? kiek laiko jums tai uzima ir t.t

    Dianachka110NamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Tvarkau aplamai viska, juk visko cia neisvardinsiu :) Tokia tvarka darau karta per savaite. Uzima 3-5val.

    Yuki

  2. 1

    kazkaip vis maziau lieka laiko namu tvarkymui ar pasidejimui pries veidrodi, tai stengiuosi greit ir operatyviai su skudureliu prabegt nors karta per savaite.Isivaizduoju, ka pagalvojo pedantes, kurios per diena sluotos is ranku nepaleidzia... bet kaip nors pergyvensiu.Generaline tvarka su langu valymu, uzuolaidu skalbimu, spinteliu susiplanavus du kart per metus- pries kaledas ir pries velykas:) siemet prie kaledas nieko nedariau, nes nebuvau namie, tai velykom liko daug, tikrai daug tvarkymo, bet gal kaip nors spesiu visur:)

    raima

  3. 0

    Kad nekurti naujos temos,

    Gal kas esate bande https://www.ltcstatyba.lt/gipso-montavimas-kaune/

    Idomu butu isgirsti atsiliepimu.

    ZumZum

  4. 0

    pas mane nera taip kad oj butent tada ir tada, ar tarkim pries sventes..... namus plaunu, dulkes valau kasdien. patalus plaunu, dazniausiai sekmadieni. spintas, sekcija tvarkau, valau kada reikia, kas liecia visokius palovius krupsciai, uzuolaidas, liustrus ir pan.... tai tada kada uzsinoriu. ir darau cia ir dabar, o ne daug mas '' ai pries sventes, ar savaitgali....'' jei vaikai darzelyje, imu ir tvarkau.......

    tikmama

  5. 0

    Generaline darau 2 kartus i metus, o prasiurbliuoju, grindis isplaunu, dulkes nuvalau, karta i savaite.

    Anonimas

  6. 0

    O as tai irgi neturiu nei laiko,nei jegu daznai ir kruopsciai tvarkytis.vyras dirba 6 doenas per savaite,as auginu 2m suneli ir 6 men dukryte.
    Tvarkau namus kasdies,bet generaline tvarka padarom mazdaug kas 2 men.ir ta tvarka daro vyras,ne as.
    Kasdien namus tvarkau po truputu,pvz,kai vaijai maudosi-hie sedi tuscioje vonioje su zaisliukais ur tejanciu vandeniu per dusa-as susitvarkau vonios spinteles,nusivalau veidrodi,tualeta,.... vakare,kai vyras zaidzia su vaikais,as gaminu maista kitai dienai ir uzsaldymui,ir tuo pat metu tvarkau virtuve.
    Idealios tvarkos mano namai senai nera mate,bet del to nesuku sau galvos,geriau su vaikais ant zemes pasedesiu,pazaisiu,negu tvarkysiuos,tuoj uxaugs vaikai,tada ir vel galesiu tvarkytis kiekviena kamputi ;-)

    Anonimas