Atsakymai

  1. 2

    Turiu du vaikucius,tarp ju maziau nei 2 metukai skirtumas.vyresnis sunelis,jaunesne-dukryte.
    Myliu abu beprotiskai.nors kartais galbut atrodo,kad sunui esu grieztesne,nes jis tokio amziaus,kai pats viska daro,savarankiskas,tai kartais pridirba visko.bet negaliu pasakyt,kad ji myliu maziau.labai juo didziuojuosi.o mazoji,ji dar mazute,6men.tai ja myliu uz tai,kad ji tiesiog yra :-)

    Anonimas

  2. 2

    Pagimdziau 5 vaikus.Visuomet bandziau vienodai visiems dalinti meile ir demesi.Bet tai yra nepaprastai sunku.Kuo daugiau zmoniu-tuo daugiau ivairiu situaciju.Bet stengiausi,kiek galedama,kad visi mano vaikai pajustu ,kad as juos myliu.Myliu net tada,kai jie yra blogi ir daro nesamones.Myliu,kai jie jau yra sauge ir toli nuo manes.Bet vienodai skirti demesi visiems yra praktiskai neimanoma.Vienas gyvena vienoj vietoj,kitas kitoj,trecias trecioj.2 vaikai dar gyvena su manimi.Dabar jie ir gauna daugiausia demesio.Daugiausia demesio gauna ir tas,kuriam yra blogai siuo metu,kuris turi daugiausia problemu,kuriam reikia mamos pagalbos ir patarimu.

    vilem

  3. 2

    Nors esu ne mama,bet manau,kai yra vaikai daugiau kaip vienas meilė turėtų būti vienuoda,nes skaudant vienam pirštui skaudės kitas.Taip pat ir manau dėl vaikučio meilės.Esant reilalui apkabinti,pabučiuoti,pagirti už gerą elgesį.Galėčiau vardinti be nustojimo,bet duosiu pasireikšti kitoms mamytėms.

    Anonimas

  4. 2

    Normaliai mamai tai turetu gautis naturaliai o ne specialiai stengiantis myleti visus vaikus vienodai ir dalinti demesi vienodai.

    Anonimas

  5. 2

    TURIM 2 BERNIUKUS (3METAI, 6BUS METAI)


    imanoma myleti, kaip kitaip???? kaip ju imanoma nemyleti???? demesys atrodo po lygiai, bet taip nera.. vienam daugiau kitam maziau, ir atvirksciai visada taip bus, kadangi vienas serga, kitas darzeli automatiskai tam kuris namuose demesio daugiau,.. vienas miega kitas ne, kuriam??? zinoma tas kuris nemiega.... bet pirkiniai viska paskirstom, jei vienam tai ir kitam.. skiriam daug demesio abiem, taciau tetis vyresniam, as mazesniam vistik keliais proc daugiau... ir visa kita... bet to tokio akivaizdaus skirtumo nera.. viskas gerai gaunasi, vaikam meiles, demesio begalo daug reikia,,,, bet tarkim mum tai jie gyvenimo stebuklas... tiesiog nieko nera geriau.,,,,

    aisku visos verkia, oj nieko nespesiu, nieko negalesiu, vistik 2, 3 ar daugiau vaiku... hm nieko panasaus, jei vyras geras, salygos pakankamai geros, viskas liuks tada :) as tik uz grazias didesnias seimas,,, mes patys, ne dabar bet ateiti dar planuosime vaikeli, o kaip gi, juk jie visas pasaulis musu......

    tikmama

  6. 1

    Žiūrint kokia mama ir kaip ji norėjo 1 , 2, 3 vaiko.

    tarzanas