Atsakymai

  1. 4
  2. 4

    Mes kai buvom 68 cm,tai pirko 80 dydzio,siek tiek didesni kombinezona.Bet dabar jau matau kad iki ziemos galo nedatrauks:).Reiks pirkti dar viena,tai jau dabar pasiziuriu,kai buna nuolaidos.

    lanun

  3. 4

    As pirkciau 74 dydzio.Laiko iki pavasario nemazai.Tikrai mazyte priaugs;)
    As saviskiui nupirkau vienu dydziu didesni kombinezoniuka.Ir ne kiek nesigailiu.

    rimrem

  4. 3

    pirkau praitais metais kobizonus ziemai 80dydzio,nors suneliai ir buvo mazi,bet pavasariui ir siam rudeniai nereikejo pirkt ,uzteko iki dabar,dar manau ir ziemai uzeks.Pirk kombinzono kur pasidaro miegmaisis,o kitais metais jau gales nesioti ir kombinzono,tikrai geras dalykas tokie kombinzonai

    Aureluze

  5. 3

    Pritariu rimrem, ir as pirkciau 74 dydzio, nes 68 cm, gali greit isaugti, juk tokie mazi vaikiukai labai greit auga.

    Indruke

  6. 2

    Aš tai pirkčiau ne mažesnį nei 74cm, net 80 cm..

    Jorkaile

  7. 2

    Aš šiandien savo dukrytei (1,2 m.) pirkau atskirą kombinezoną 86 cm dydžio, ir tai didokas, ko gero tiks ir kitai žiemai, bent jau striukė. Tikrai, gerai jurc pastebėjo, labai skiriasi atskirų firmų dydžiai. Beje, mačiau labai fainus su naturaliu kailiu vientisus kombinezonus, kurie pasidaro kaip vokelis ir yra net iki 92 cm ūgio. Kainuoja Gariūnuose apie 120-140 Lt (atrodo, nes tik nugirdau pati neklausiau). Jeigu nebūčiau turėjusi kito kombinezono, būčiau pirkusi būtent tokį, nuo gimimo vokelį-kombinezoną.

    elegancija

  8. 2

    Rubus vaikams megstu didesnius. Tad pirksciau gal net 80 cm. Bet, nereikia pamirsti, kad skiriasi firmos ir ju dydziai.

    jurc

  9. 2
  10. 2

    Aš tik neseniai pamačiau, kad yra tokie kombinezonai-vokeliai. Ko gero iš karto būčiau tokį didesnį nupirkusi, ir atnešiotų net kelias žiemas. O tai dabar vos ne kasmet reikai naują pirkti. Gerai, kai dar nevaikšto, neištrauki visia kojų ir puiku vežimėly sėdėti:) O dėl dydžio tai ko gero reikėtų 80 cm pirkti, bet gal geriau pasiskaičiuoti, kokio amžiaus tavo dukrytė bus kitą žiemą ir pabandyti taikyti, kad ir kitam sezonui užtektų. Mes pvz., pirkom striukytę šiltą 80 cm, kai dukrytei buvo 6 mėn. tai tuo metu buvo gerai, įkišai vos ne visą, rankogalius užlanksčiau ir sėdim sau vežime (na su rankovėm buvo truputį nepatogu). Galvojau bus gerai šiai žiemai. Bet striukytė jau vos ne maža, nes mūsų (1 m.) ūgis 81 cm (dabar per 2 mėn. būsim dar paaugę), o ir drabužėlius jau perku kaip 86-92 cm.
    Tai pabandyk pasižiūrėti pagal "ūgio ir svorio" ribos lentelę, ir matysi panašiai kokio ūgio gali būti tavo vaikutis kitą žiemą, gal taip ir pritaikysi kombinezono išmierą:)

    elegancija