• 2ats.

    kaip elgtis? vyras be proto pavydus, paranojos, itarinejimai. ar kenteti?

    sveikos merginos, prasau.patarimo... draugaujam su vaikinu, rudeni zadam tuoktis, esu nescia penkta sav bet jam dar to nepranesiau nes tuoi grys is uzsienio laukiu.. labai daug laiko praleidzia ten darbo reikalais. pastovus itarinejimai paranojos jei nekeliau ragelio buvau duse milijonas zinuciu kad uz ka as ji isdaviau apgavau nori mirti ir draugem spejo apskambinti. syryt pramerkiau aki penkta ryto parasiau zinute kad myliu. tai pradejo skambinet kodel nemiegu ka vakar vakare veikiau kaip taip yra kad nemiegu. as isivaizduoju kas jo galvelej dedasi per paranojos. ir verkiau ir kalbejau kad skaudina mane ir taip negalima. tai atsiprasineja ale nenorejo skaudinti bet viskas is baimes ir didziules meiles ir tas uzsienis jam depresijas varo.. girtas yra ir pastumdes patampes del paranoju apie kitus. draugaujam tik metus, esu nescia. kaip sukurti grazia seima. ar naivu tiketis. be visa to vienas kita beproto mylim. vyresnis uz mane 10m...

    peledziuke789Jis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Gal istiesu atstumas kaltas, jei jus butumet kartu manau gal jis taip nesiielgtu :) bent jau as taip manau.ir sveikinu jus kad laukiates:) stiprybes jums ir nesinervuokite :)

    Anonimas

  2. 0

    Labas mano vyras irgi už mane vyresnis 10 metų,bet taip nesielgia.Gal tik to aiškiai neparodo.Tavo atvėju manau saugiausia būtų gyventi kartu,bet vėl gi jeigu jis bus darbe tu namuose ar pati kartais dirbtum gali užeiti tos pačios mintys.Dar kitas dalykas rašydama pagalvojau dėl nėštumo,ar nepradės kalbėti,kad čia ne jo vaiką laukiesi,o kito vaikino.Bijau,kad neimtų teigti,jog jis buvo teisus jusdamas esąs išduotas.

    Anonimas