• 2ats.

    Testai arjie patikimi?

    sveiki pasidariau nestumo testa is pradziu rode neigiama praejus keliom valandom atsirado ir antra juostele ir taip 3 testus pasidarius is pradziu po viena paskui po 2 juosteles ar galiu lauktis?

    DeimantelTestai ir tyrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Visuose nėštumo testuose tikrinamas hormono – gonadotropino (hCG) lygis kraujyje. Moters organizme šis hormonas gaminamas augančios placentos dėka, tačiau jei nėštumo nėra, tuomet šio hormono testas nerodo, išskyrus jei sergate tam tikra vėžio forma.

    Nėštumo testai, kurie naudojami medicinoje ir kurių metu atliekamas kraujo mėginių tyrimas, yra labai tikslūs. hCG lygį galima nustatyti net ankstyvoje nėštumo stadijoje. Tokiu būdu nėštumas nustatomas jau trečią dieną po apvaisinimo.

    Nėštumo testą, kuris atliekamas pagal šlapimą, gali pati nusipirkti vaistinėje. Su šio testo pagalba galima nustayti nėštumą 3-5 dieną vėluojant mėnesinėms. Šie testai puikūs tuo, jog teigiamas rezultatas visuomet liudija apie nėštumą.

    Bet pozityvus rezutatas dar negarantuoja, kad nėštumas bus sėkmingas ir būtent, jog – gimdoje. Kita vertus, neigiamas rezultatas liudija, kad nėštumo nėra.

    Įvairių testų tikslumas skiriasi, ankstyvojoje nėštumo stadijoje jie gali ir neparodyti teigiamo rezultato.

    Jei testas teigiamas, tuomet būtina pasirodyti savo gydytojui, kad būtų atlikta medicinė apžiūra. Jei jauti visus nėštumo simptomus ir dar nedarei testo, ir šiuo atveju reikia kreiptis į ginekologą.

    Yuki

  2. 1

    Po poros valandu vertinti negalima, ta antra isryskejusi juostele gali buti tiesiog isdziuvimo linija. Kiek laiko veluoja menesines?

    Anonimas