• 6ats.

    Sveikos, esu labai sunerimusi...

    Mano paskutinės mėnesinės baigėsi spalio 17 d. Po 2 savaičių - spalio 28 vakarą, pirmą kartą pasimylėjau su savo vaikinu. Naudojome prezervatyvą, rytojaus dieną (po maždaug 15 val.) išgėriau 72 val. tabletę. Tą vakarą vėl mylėjomės, naudojom prezervatyvą. Po šio karto tabletės neišgėriau. Abu kartus nė vienas nepasiekėme orgazmo, todėl nemanau, kad yra galimybė pastoti, nes seksas abu kartus buvo tikrai saugus..
    Lapkričio 3 dieną (po 6 dienų) pradėjau kraujuoti, gausiai, skausmas taip pat buvo labai stiprus. Iki šiol , jau 4 dienos, kraujavimas ir skausmas nesiliauja. Šiandien, pirmą kartą po sekso, pajaučiau galvos skausmą.
    Pastarąją savaitę jaučiausi pavargusi (manau labiau dėl stuburo sukeliamų skausmų, nei galimo nėštumo, tačiau juk niekad negali žinoti...). Šiandien visą dieną skauda galvą (rytas buvo baisiausias). Visą savaitę skauda papilvę.
    Padidėjusio krūtinės jautrumo nejaučiu.
    Nuotaikų kaitos, pykinimo taip pat nėra.
    Ar aš laukiuosi?

    VilMarijAdeleNėštumo planavimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Manau taip greitai negalima justi pastojimo požymius,jeigu matysi niekas nesikeičia tai pasidaryk nėštumo testa.

    Anonimas

  2. 0

    greiciauisia organizmo reakcija i didele doze hormonu kuriuos gavai su extra tablete, bet jeigu is tikro nenori nestumo ir planuoji naudot tik prezervatyvus vaginalinio sekso atsisakyk per ovuliacijos para, nes prezervatyvai gali buti pazeisti del netinkamo laikymo trasfortavimo, laikant juos kiseneje, na aplamai aukstesneje arba zemesneje negu kambario T, o ypac vyriskiems spermiukams daug vietos praslink nereikia.

    Anonimas

  3. 0

    Buciau rami vietoje jusu, tikrai nesilaukiat. H

    Anonimas

  4. 0

    Ačiū, šiaip vaikeliui dar nesu visiškai pasiruošusi... Norėčiau 3 vaikų, bet bent po kelių metų...
    Dar šiek tiek per aš anksti...

    VilMarijAdele

  5. 0

    Nu gal,laikas parodys.Linkiu,kad būtu taip kaip širdis nori.

    Anonimas

  6. 0

    Ačiū,nežinau, galbūt aš jau nėštumą jaučiu dėl streso,baimės?... :/

    VilMarijAdele