• 4ats.

    Kurį turėčiau pasirinkti?

    Turiu situaciją iš kurios nežinau kaip suktis...
    Su savo dabartiniu vaikinu susipažinau internetu, draugaujame jau šiek tiek daugiau nei 2 mėnesius. Jis iš Anykščių, aš iš Kauno. Atstumas sunkus dalykas santykiuose, tačiau mes stengėmės laikytis kartu. Pirmas mėnuo buvo puikus: mes bendravome, susirašinėjome, kalbėjome telefonu, dažnai. Viskas buvo puiku. Labai apsidžiaugiau, kai jis prisiminė mūsų vieno mėnesio sukaktį. Po poros savaičių viskas pasikeitė. Jis pradėjo rečiau rašyti, jokių bučinio šypsenėlių ar šiaip mielu pravardžių. Tapo šaltas, uždaras. Klausiau kas negerai, sakė, jog jį persekioja košmarai, jis prastai miega. Košmarai buvo susiję su jo buvusia. Per mūsų dviejų mėnesių sukaktį, kuria jis pamiršo ir kai jam tai pasakiau jis tik pasakė "juk ne metinės...". Taip. Žinau, kad vaikinams nerūpi tai kas labai svarbu merginoms. Bet tokį dalyką padaręs galėjo bent atsiprašyti ar dar kažką... Taigi taip gyvenam taip jau virš mėnesio. Man visada liūdna, nes jis nerašo man savaitę, nuolatos randa laiko mamai, darbui. Suprantu, kad visi mes turi rūpintis savo tėvas, tačiau nemanau, kad dėlto turime pamiršti kitus žmones mūsų gyvenime. Kai pradėjome draugauti, paprašau, kad ištrintų programėlę, kurioje susipažinome, jis iškėlė dėl to didžiausias scenas. Taigi aš vėl pradėjau naudoti tą programėlę. Bendravimas su žmonėmis, man padeda pamiršti problemas.
    Programėlėje taip pat susipažinau su kitu vaikinu. Daug pagarbesniu merginai, linksmesniu. Su juo bendrauju jau beveik dvi savaitės. Dažnai šnekame su juo jaučiuosi savimi, jis man tikrai patinka. Visada randa man laiko. Mėto man užuominas, kad ir aš jam patinku, tačiau pats sakė, kad nenori skubėti, tai man patinka.
    Klausimas. kurį man pasirinkti?
    Ką turiu daryti?

    VilMarijAdeleJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    pritariu ..
    Patinas rado kita patele ...
    nesivargink, o tai toliau bus ne tik liudni vakarai , bet ir pro sali praskries ir tas traukinys, kuriame sedi zmogus vertas tikrai tavo demesio ..
    O dabar laika svaistai tik tam, kad butu ne tik liudna, bet ir dasiristai iki isterijos, ir eilinio nusivylimo, jog visi vyrai kiaules .

    Anonimas

  2. 0

    Jei esi pilnamete, tai daug nerasinek.kelios zinutes, susitikimas ir pastovus susitikimai viesose saugiose vietose draugiskam statuse.kam? Taip geriau pazinsi zmogu, pajusi ar jis tavo skonio, liksi sveika ir rami-nespesi susizaveti jei jis nelb taviskis.
    Tiek realybe, tiek internete-yra visokio plauko vaikinu.
    Jei nereikia rimtu santykiu, noris tik pasvajot, romantiskai paskaitinet ar pasimokyt bendrauti, tai tik rasinekis(jei esi dar paaugle, taip bus saugiau, arba skaityk romanu knygas).

    Seip, geriau rinktis is arciau gyvenanciu ir jei turi drasos bendrauk gyvai su savo aplinkos berniukais..
    Dar reik zinot,kokio vyro norj.kartais praeina 10m, kol pajunti, kol intuicija sustipreja ir esi tikra, jog "taip.tai maniskis zmogus!"
    Jei tau 15, 18, 20, ar 30m ir tau visi sako"kodel tu viena? ", tai nesinervuok.jeigu noresi, jeigu patiks vaikinas, jei jausies saugi kartu, tai ir turesi seima, kad ir 32m. Cia jokia beda.pamatysi:)

    Anonimas

  3. 0

    Be toir pati gi nesedi, va jau dvi savaites flirtuoji sukitu ...
    Tai jau ir atsakei pati i savo klausima, ka daryt su pirmuoju .
    :Ta jau padarei ...
    O gal per abu galus , nebent barskintis daugiau ivairoves ..
    Kas ten tave zino, kas pas pacia galvelei.

    Anonimas

  4. 0

    Siulyciau maziau bendrauti internetu, ir kaip jus nebijot? Pirma varianta pamirsk jau, parasyk viso gero, buvo malonu bendrauti. Antras ir nebus nieko gero panasu, tikiuosi klystu. Bent jau is savo miesto rinkis, draugyste per atstuma netikiu nors tu ka. Sekmes :)

    Anonimas