• 13ats.

    Kaip ruosiate kudikiams paprastai morka ir bulve?

    Visur internete ieskojau, kaip tiksliai kiek ir ko reikia deti, bet niekur nerandu, kad butu aprasyta vien su morka ar bulve, kaip reikia daryti. Visur didesniems leliukams, kur jau reikia daug ko deti receptukai.
    As isvirta morka arba bulve su savo nutrauktu pienu maisau ir alyvuogiu aliejumi, bet maziukui nelabai patinka, kai reikia valgyti ta maista pradeda nervuotis, kartais ir verkia, nevalgo, arba valgo nedaug, retai kada viska suvalgo. Gal ko nors dar reikia ideti? Duodu dar pirktines pieniskas koselias, jas valgo labai noriai.

    Erika_PMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Maniskiui ne viena darzoviene nepatinka su alyvuogiu aliejumi.As visada gardinu trupuciu sviestuko.Ir valgo pasicepsedamas;)

    rimrem

  2. 3

    primaitinau nuo 3mėn.(gydytojos patarimu),virdavau morką ir bulvę(kartais ir daug kitų daržovių)sutrindavau,dėdavau sviestuko,arba su alyvuogių aliejumi,kai pradėjau dėti mėsą nuo kokių 5mėn,tai nieko nedėdavau,pamarstydavau krapais,petražolėm.
    pieniškų nevalgydavo.

    emiliukas

  3. 2

    Manoji kol neuzeina oziukas na dantuku dygimas tai kerta viska nera isranki jau po biski valgome prie bendro stalo.

    mamyciuke

  4. 2

    as savajam verdu taip, i verdanti vardeni supjaustytas dedu bulvytes ir morkytes.kiek laiko verdu nepasakysiu, ziuriu pagal situacija. kai virimas i pabaiga dedu sauksteli sviestuko ir dar paverdu( skaiciau kad reik pavirti, nes vaiku orgalizmas neapdorotu riebalu nepasisavina). tada sutarkuoju per smulkia tarka ir tada dar su blendesiu.

    Vytaute

  5. 2

    Maniskiui irgi labiau patikdavo pirktines tyreles nei namines, nes anos geriau sutrintos, tik ryk ir ryk :))))) o i namines dazniau dedu sviesta, nes alyvuogiu aliejaus jis nelabai megsta. Tai kazko konkretaus ir nera ka patarti, nes viska darai taip kaip ir dauguma mamu. O del darzovieniu vos ne su visais vaikais reikia pakovoti, kad valgytu. :))

    Agne

  6. 1

    isverdu ,ipilu pienuko ir sutrinu su blenderiu

    ruta26

  7. 1
  8. 1

    na isverdu morka,bulve ir sumalu su blenderiu

    ingrandr

  9. 1

    isverdu bulve su morka,sumalu mesmale ar sutrinu idedu kaimisko sviestuko,truputi grietines

    ingrandr

  10. 1

    Manoji is pradziu taip pat nevalge mano virtu tyreliu,tik pirktines.Veliau man drauge patare deti daugiau morku,nes jos duoda daugiau saldumo.Alyvuogiu aliejaus taip pat nereikia pilti daug.As pradejau primaitinti nuo 6men.,o dabar mums jau beveik 7,5men.tai jau valgo ir mano virtas kosytes.Gal reik siek tiek laiko ir leliukas prades valgyti namini maista.

    lanun