• 17ats.

    Jūsų nuomonė apie ekologiškus produktus ir gal naudojotės nauja paslauga šiuos produktus užsisakant?

    Man pasiūlė naują paslaugą t.y. ekologiško maisto iš ūkininkų pristatymas į namus "Tikras maistas". Ten el. formoj atsiunčia kas savaitę asortimentą, jį pildai, gauni produktus ir susimoki. Gal kas bandėte? Ir aš išvis linkę pirkti ekologiškus produktus ar manot, kad čia labiau mada?

    IgaMaistas ir gėrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Lengva kalbėti apie ekologiją, kai šeima bent jau iš minimalaus narių skaičiaus susideda. O kai pradedi nuo 5 asmenų šeimos, tai visko ekologiško nepripirksi. Pasižiūrėjau kokios ekologiškos mėsos kainos, tai ko gero vegetarais greitai visi taptume. Galima pasirinkti produktus kurie ekologiškiau, sveikiau, mažiau visokių priedų. Bet gyventi ir valgyti ekologiškai galima tik turint savo ūkį. Lengva sakyti toms , kurios turi žemės sklypelį ir potraukį sodinti auginti. Didmiestyje daug ko nepriauginsi.

    elegancija

  2. 3

    Gal ir gerai tokie produktai zinoma labai gerai, bet as tokia paslauga dar neinaudoju ir pirma kata apie ja girdziu. Gal gali parasyti ta tinklapi ar kazka is kur tu suzinojai ir kaip ten galima uzsisakyti.

    mamyciuke

  3. 3

    visai nieko skamba,tik ydomu kainos kokios?pvz mesa gal daug brangesne?

    sheelsi

  4. 2

    as visada stengiuosi jei tik imanoma pirkti tai kas ekologiska, neperku ne maisiuku prekybos centre prekem susidet,nes turiu medziagini :) ir maista stengiuos pirkt kur be E , arba is ekologisku prekiu skyriaus

    Milana69

  5. 2

    Niekada neteko uzsisakineti ekologisku produktu ir kazkaip manes jie taip smarkiai nedomina, nes darzoviu gaunam is anytos sodelio, o tai svarbiausiai. Na, mesa perkam jau prekybos centruose. Norisi ir gerai, ir pigiai maitintis, tai aukso viduriuko vis dar ieskom :))

    Agne

  6. 2

    Gal ir gerai ekologiski produktai.Nesinaudoju tokia paslauga.

    austeja0809

  7. 1

    nepasitikiu ir nesinaudoju,nebetikiu ta ekologija

    ruta26

  8. 1
  9. 1

    as nepasitikiu tokiais ekologiskumais... Ir elegancija tiesą sakė, kad eklogiškumas brangus malonumas. Taip tikrai vegetarais tapsime :))))))

    Jorkaile

  10. 1

    čia visiem miestam galioja ar kaip labai susidomėjau tai fantastiškas pasiūlymas patys galim valgyti bet ką bet jau vaikam tai galėtume skrandukus pataupyti

    Dominyka26