Atsakymai

  1. 3

    is tikruju manau kad ir lietuvoje reiketu tokios linksmos sventes.

    daina

  2. 3

    lietuvoje netikiu kad hallowenas bus svenciamas o uzsienyje jis begalo truksmingai svencia.

    deimantina

  3. 3

    pas mus tas helowynas nera tokia svente kaip kad uzgavnes.nera priimtina.bet manau jei pradetu svesti ta helowyna tada is ties butu smagi svente,nors mes jos niekada nesventem.

    masiniuke

  4. 3

    dar musu visuomene nera prie to pripratus,pas mus tai naujove,bet atityje manau bus didele svente ir sves daugelis

    sheelsi

  5. 2

    pas mus jaunimui tai linksma svente ir jiems dar viena proga, pasvesti, pasilinksminti:)) o man paciai, tai nera jokio noro svesti tokios sventes:(( as nemegstu tokiu baisybiu:((((

    ievutek

  6. 2

    nu cia ti kaip kam..isvakarese gali pasilinksminti....o kita diena rimtas pabuk...man regis reik lt daugiau svenciu,bo ir taip mes kazkokie paniureliai...

    zankesss

  7. 2

    Man tokios šventies niekada nebuvo čia užseniečiu švente, man lapkričio pirmoji tai diena kada reika lankyti kapus.

    mamyciuke

  8. 2

    Na mano nuomone tiesiog skirtingos kultūros,skirtingi žmonės,skirtingos ir tradicijos.Kodėl viskas turi būti taip kaip kažkur.Turim savo gražių tradicijų.Po namus vaikai vaikšto persirengę per užgavėnes.O šiaip Haloweeną jaunimas jau ir pas mus senokai švenčia tik gal ne taip mąsiškai kaip užsienyje.Manau smagu-persirengt kokiu baisuokliu:)ir linksmintis su draugais:)Taip kad Haloweenas ir pas mus linksmas.Rimtos pas mus Vėlinės.Bet tai manu labai graži,ne tiek rimta kiek rami,nuoširdi šventė-atsimenam mirusius artimuosius,ta proga neretai susitinka ir senai matyti giminaičiai.Man gražu.

    Vilmiene

  9. 2

    labiausiai helowyna turbut svencia jaunimas, lekia i klubus, persirengia ydomiais rubais, prisidazo :) as pati dar pries pora metu ejau paselt tarp visu.. persirengdavom su draugem kuom nors ir pirmyn linksmintis :))) ydomu.. o del tokiu vaiksiojimu po namus kaip uzsienyje tai nezinau, tikrai butu panasu i uzgavenes :)

    kristale

  10. 2

    niekada nešvenčiu,gal todėl,kad aplinkiniai nešvenčia.

    emiliukas