Atsakymai

  1. 3

    kai mes su dukryte gulejom ligonyneje jai buvo uzkieteje viduriukai(gulejom neisnesiotuku skyriuje)Daktare pasake kad labai geras sirupiukas yra ji galima vartoti nuo menesio vadinasi duphalac!Jis visiems labai tinka ir vaikam ir suaugusiems!

    Irina

  2. 3

    na as tai kai pamatydavau kad jis steni ir nieko jam neiseina, paimdavau termometro galiuka ir truputi kysteldavau i dupce.. zinau kad negalima taip daryt bet mano mama broliui taip dare tai kai vaistu po ranka nera man buvo geras sitas budas.. tada vaikas issitustina..

    kristale

  3. 2

    maniske tai net is miegu atsikele verkdama nes uzkieteja viduriukai buvo,tai vargsiuke iskakot negalejo,stenejo tai uzrieciau kojytes ir taip iskakojo,bet aisku jei taip daznai jum uzkieteja tai reikia pasitati su gydytojais ....

    Indruleeeee

  4. 2

    apie duphalac visokių nuomonių yra,mums buvo paskyrusi gastroenterologė,kelis kartus daviau,bet nepadėjo,pediatrė sužinojusi liepė išvis neduoti neduoti.

    emiliukas

  5. 2

    O bandei kai matai,kad steni,gulint jam ant nugarytės keliukus jo riest prie pilvuko kuo arčiau?Tų klizmučių,vaistukų visokių reikia tik paskutiniu atveju imtis>Nes leleiu dar mažas.Paskui būna,jei pastoviai su pagalba tokia tuštinasi,nemoka tuštintis pats be vaistų ar klizmutės-čia man gydytoja taip patarė.Žiūrint ar pastoviai jam užkietėja ar tik vienetinis atvejis.

    Vilmiene

  6. 2

    o kiek laiko jis nesitustino jau?

    sheelsi

  7. 2

    ramuneliu arbata laisvina. o jai nepades tai kreipkis į gyditoja kad parašytu laisvinamuju.

    mamyciuke

  8. 2

    jei jau labai kankinasi,pabandykite microlax klizmutę,pusę klizmutės jei labai mažiukas vaikutis.

    emiliukas

  9. 1

    yra toks kudikiams skirtas sirupas dipholac lygtai,,jis labai geras..arba padaryk obouliu tyreles

    ingrandr

  10. 1

    as tai termometra kisdavau i uzpakaliuka,ir man tas budas padedavo...

    masiniuke