Atsakymai

  1. 2

    as turiu ta didiji bioprton, kuris yra medicinos istaigose. seniau i ji irgi ziuredavau skeptiskai, tiesos yra, kad sunku prisiversti ja naudotis, bet...vos po dvieju kaitinimu po 5 min, man dingo karpa...na su laiku zinoma, bet pasvitinau tik 2 kartus, po kurio laiko apsiziurejau, jos nebera, o daugiau jokiu priemoniu ir nenaudojau, mano brolis irgi pavsviete karpa viena karta jam irgi dingo...
    kas liecia sloga, tai as sildau 3 kartus per diena po 4 min. tai super kaip pagalbine priemone prie vaistu, jie geriau isisavina, su laiku man jokie vaistai nebepadedavo nuo jokiu sinusitu tai tik su bioptronu issigydziau, nes as slogu neturiu, man jei suriecia - is karto sinusitas, kas zino kas tai yra, tai zino kaip sunku tai gydyt ir kiek laiko tai trunka...taip pat turiu psoriaze, tai puikus vaistas nuo jos, bet reikia kantrybes ir nereikia tiketis kad karta pasisildzius pagysi visam gyvenimui. psoriaze yra visam gyvenimui, nuo jos neisgysi, bet gali apgydyti ir sumazinti simptomus bei zaizdas, ka bioptronas puikiai daro. kas liecia randus ir zaidas tikrai jo pagalba gyja greiciau.

    kas nieko nedaro tai niekas niekam ir nepadeda, tai nera panaceja nuo visu ligu, bet pagalbine priemone superine. beje bioptrona turiujau gal kokie 5-7 metai, jei ne daugiau, nes pirkom kai dar tik atsirado.neisivaizduoju gyvenimo be jo.

    beje migreniniai galvos skaudmai irgi mazeja, kai pasildai tam tikrus taskus.

    Anonimas

  2. 2

    Aš buvau susilaužius koja, tai poliklinikoje man paskytre procedūta su bioptron lempa, po penkių procedūrų tiktai skausmas sumažėjo. Dabar galvoju apie tos lempos įsigyjima.

    Anonimas

  3. 2

    Teko man Bioptron lempą išbandyti.Aš,asmeniškai, nieko stebuklingo joje neradau.Manau,kad tai tik pagalbinė priemonė gydant kokias nors problemas.Reikia daug kantrybės ir laiko, norint pasiekti reikiamą rezultatą ir tai tik greta kitos gydomosios priemonės :))))

    almyte7

  4. 2

    Besidomėdama internete radau vienos mamos nuoširdų pasakojimą apie šį aparatą, tai mane jis paveikė, iš neigiamos pusės. Be to prisimenu, kad senokai teko gydyti seborėją, tai važinėjau su panašaus poveikio šukomis šukuotis (kažkokiais spinduliais veikė galvos odą). Tai naudojant kompleksiškai, kartu su vaistais, problema buvo tuo metu išgydyta, 3 metams. Bet po kiek laiko ji vėl atsinaujino. Tai, apskritai turint namie, galima būtų žaisti su ja, bet kad ne visada ir ne visiems ji yra veiksminga.
    Čia idedu tos mamytės pasisakymą apie šią lempą:

    "Mano uošviai turi, tai jau labai gyrė tą aparatą kad viską gydo, bet kažkodėl su vyru pastebėjome, kad jie serga ir serga, tai sloga, tai sąnariai, ir vis nepasigydo, nors žinau kad šviesdavosi net po kelis mėn. kiekvieną dieną. Na pradėjau šiemet nuo rudens ir aš sirgti, ištisai angina, sloga, pasiskolinom tą bioptroną dar ir dabar turiu. Tai galiu iš savo patirties pasakyti, kad šviečiausi aš pagal visas instrukcijas, stropiai, tai efekto visiškai jokio. Naudojau ištisai 5 savaites, kaip skaudėjo gerklę taip ir skauda, sloga taip pat kai švieti gal apmažėja, bet praeina pusvalandis ir vėl bėga. Gerklei visiškai jokio efekto. Šviečiau į riešus, į pulsą tipo stiprinau imunitetą, tai kaip sirgau taip ir sirgau. Tai galiausiai užleidau savo ligas taip kad po to ilgai gėriau antibijotikus, net 3 kursus su pertraukomis Vistiek nepasveikstu. O gydytojai ir sakė, kad per tas stebuklingas lempas galima dar labaiu ligą užleisti tikintis kad padės. Na aišku aš gėriau ir vaistų tą lempą naudodama, bet tik hemeopatinius, bet dėja Kaip ją bereklamuotų ji tikrai ne stebuklas. Va kad ir esant raumenų uždegimui vyras šildė šildė ir efekto jokio. Aš tikrai ja jau netikiu, prieš tai tai manaiu tikras stebuklas, bet dabar tai manau, kad tik paprastas išreklamuotas šlamštas. Na gal kam ir padėjo, bet mums tai tikrai ne. Jei jau būtų toks puikus dalykas ir taip gydytų visas ligas, kurias rašo kad pagydo, tai bebūtų tiek ligonių."

    elegancija

  5. 2

    Turbut Zepter preke. Jis gydo odos problemas. As pati neturiu, bet drauge susitvarke ant veido vis beatsirandacius spuogelius (problematiska jos oda buvo).
    Sviesos terapija,su kazkokiais spinduliais.

    Linute39

  6. 1

    Tik teigiami rezultatai, pries kelis metus buvau nusiplikius visa visa desini zanda su verdanciu vandeniu, kai uzsitrauke sasai svitinau kiekviena diena kai tik turedavau laiko, ir randas isnyko iki tiek,kad atrodo jog nieko net nera buve :) lygiai taip pat ant kaktos randus nuo avarijos issigydziau, nematyti nei vieno randelio, nuostabus dalykas si lempa :)

    Anonimas

  7. 1

    pries puse metu nusipirkau bioptron stacionaru ne compact, jis dar brangesnis, bet nesigailiu tikrai geras dalykas ir odai ir imunitetas sustiprejai laaaabai. Is 10 balu duociau 10!

    Anonimas

  8. 1

    ČIA PERSKAIČIAU ĮVAIRIAUSIU NUOMONIŲ, BET ESMĖ TAME MUMS REKOMENDAVO VAIKŲ GYDYTOJA IR SAKĖ AUGINANT MAŽĄ VAIKĄ LABAI GERA PRIEMONĖ NESIRGTI. TAI KAIP ČIA PASAKIUS GAL IR YRA KOKIA TAI NAUDA

    Anonimas

  9. 1

    Taip, vyras mokejo virs 1600 Lt. Lempa kainuoja apie 1500 Lt. ir stovelis apie 100 Lt. As pries tai buvau apziuresiu ta lempa ir sakiau, kad noreciau butent tokio dydzio. Musu turbut maziausiais variantas. Ta lempa tokio pat dydzio, kaip vidutinis plauku dziovintuvas. O stovelis reikalingas, kad butu patogiau, kad nereiktu rankoje laikyti. Tipo, kai pvz. vaikas miega, ijungi ta lempa ir palieki, nereik laikyti rankoj. Bet manoji kazkaip jausdavo, nusisukdavo, tad ir nebesildeme. Jei tektu sildytis nosi ar pan, tai rankoj ilgeliau laikyti butu sunku, tai padetu tas stovelis.
    Buvo ir dar vienas variantas, bet jau didziule. Nekompaktiska. Kaip mikrobanges dydzio (panasiai :). Ten svietimo plotas didesnis, pvz. apima visa galva. O manasis tik rutuliuka, tad jei reiktu gydyt didesni plota, pvz. didesnius pjuvius ar pan, tad tektu kelis kart keisti lempos padeti. Bet realiai praktiskai uztenka to ir mazojo varianto. Pvz. akiu mieziams, puslelinei ir pan...Tas didysis variantas kainavo apie 4000 Lt.
    Sita lempa vyras pirko vienintelej firminej Lietuvoje Zepter parduotuveje Vilniuje. Aisku, su garantijom su viskuo. Tokiu daiktu pirkti kitaip as ir net neisivaizduoju (per platintojus ir pan.).
    Bet ar sita lempa naudinga, tai dar neisitikinau :) Tiesiog reiktu pradeti naudotis. Idomu, kas turi, ar tai realus poveikis. bet manau, tik tiek, kad kaip ir viska-vieni girtu, o atsirastu ir peikianciu. Kaip ir visur gyvenime :)

    jurc

  10. 1

    jurc, o tiesa, kad ji taip brangiai kainuoja? O gal yra visokio modelio, dydžio, rūšių, kainų? Kažkada senais laikais labai madingos buvo kvarco lempos, ypač kūdikiams, namie turėdavo daugelis. Aišku, tai poveikis ne toks ir tai ne tas pats, bet suprantu vis tiek bakterijas naikina.

    elegancija