Atsakymai

  1. 6

    pas mus mikrovisata mokam 30lt,geras jis seip,priestai buvo meganet tai nusivylem mokejom 50lt o internetas blogas buvo pastoviai dingdavo ir pan

    sheelsi

  2. 5

    mes gyvenam uk tai naudojam virgin media :) mokam 32svarus :)

    deimantina

  3. 4

    na mes turim omni connect,seip geras yra,nusiperki uz 200 ir kas menesi moki beveik po 30lt.gal tik biski letokas,reikia kaip ir telefonui rysi gaudyt...

    daina

  4. 4

    Naudojames Zebra internetu. Jis yra gero greicio, nereikia laukti kol ka uzkraus, visa para ir nuolatos veikia, nei kart nebuvo dinges :) na tik kad musu laidinis ir nepasinesiosi su nesiojimu kompiuteriu. Tiksliai nezinau kiek butent uz interneta reikia moketi, nes prie to pacio prisideda laidinis telefonas ir skaitmenine tv Gala, uz visus 3 mokame beveik 100lt.

    Erika_P

  5. 3

    naudojames Splius -23lt.(kabeline tv-22lt ir 1lt internetas) ir Omni-50lt.

    Idora

  6. 3

    Mes naudojamės Meganet ir mokam 30lt.per mėnesį.Mus jis šiaip būtų labai geras,greitis super,bet kad kartais dingsta...tai mąstom apie pakeitimą.

    Vilmiene

  7. 3

    mes naudojames remo ir mokame 25lt mums jis geras ir nenorime pereiti į kita.

    mamyciuke

  8. 3

    mes irgi naudojamės Zebra, bet irgi kartu su telefonu, tai jeigu neklystu, vien tik internetas kainuoja 49 Lt mėn. Pasikeitėm modemą kai įsigijom nešiojamą kompiuterį, tai dabar turim belaidį internetą, esam pajungę du kompiuterius, o kaina nuo to nepasikeitė. Kadangi kitais nesinaudojau, tai neturiu su kuo palyginti. O šiaip nesu nusivylusi Zebra, o dar žada artimiausiu metu įvesti šviesolaidinį, tai dar turėtų pagerėti sparta.

    elegancija

  9. 3
  10. 2

    Mes naudojames Zebros paslaugom ir kas menesi atiduodam uz interneta 49 litus.

    almyte7