Atsakymai

  1. 5

    Aš suaugusių drabužius ne visus skalbiu. Tik tuos, kurie liečiasi prie kuno. O vaikiškus, tai visus. Ir naujus drabužius būtina skalbti. Kažkada teko dirbti siuvykloj pakavime. Tai, būdavo, jei drabužis kur nors išteptas, tai jį išvalydavom ne su vandeniu, o su specialiais chemikalais. Todėl visus naujus drabužius skalbiu. Ir kitom patarčiau išskalbti, kad paskui kokio odos berimo nesulauktumet.

    trejetukas

  2. 4

    siaip skalbiu visus naujus pirktus rubelius vaiku :) bet va megstuku kaip kuriu tai neskalbiu :)

    deimantina

  3. 3

    nevisus naujus drabudzius skalbiu, vaikiskus ypac tie kurie lieciasi su kunu tai isskalbiu, o suaugusiu tai dazniausiai neskalbiu.

    Roni18

  4. 3

    kol buvo maziukas iki 3men kazkur skalbiau jo visus rubus atskirai, o db skalbiu bendrai visus, nes jokiu alergijos pozymiu nepasireiske todel nematau reikalo skalbt atskirai

    Milana69

  5. 3

    nauju rubeliu neskalbiu. as nematau reikalo, nors gal ir reiketu.

    vykute

  6. 3

    gal reiktų skalbti ir naujus,bet aš neskalbiu.

    emiliukas

  7. 3

    Neskalbiu naujai pirktų, tik esant reikalui palyginu lygintuvu. Bet pvz., megztukų naujai pirktų iš karto neplaunu ir nelyginu. Kažkaip neįpratau skalbti, nors logikos yra, kad reikia ir naujus išskalbti.

    elegancija

  8. 3

    as visuomet naujai pirktus rubelius gerai pralyginu. skalbti neskalbiu, uztenka ir islyginti su lb karstu lygintuvu.

    Benikiux

  9. 3

    Tikriausiai reiktu iskalbt ir naujus - ka zinai, kas juos pries tai ciupinejo. Bet kazkaip neturiu tokio iprocio. Jei dar kokioj labdaroj pirkti butu, tai kitas reikalas,o dabar daznai uzsakineju internetu (ypac vaikams), tai ateina supakuoti i maiselius, kurie akivaizdziai nebuvo atidaryti - kam ir skalbti tada.
    Iki 5 men mazyles rubelius skalbiau atskirai, dabar skalbiu abieju vaiku kartu, tiesiog atrusiuoju pagal spalvas ir tiek - gi nenesioja tiek, kad murzini butu, tai ir nematau skirtumo, ar megztinukas, ar bodziukas... Ir musu su vyru rubus pagal spalva russiuoju, ne pagal tai, virsutinis ar apatinis. Atskirai tik patalyne su ranksluosciais gaunasi nes paprastai nebetelpa niekas kartu.

    linelis

  10. 3

    Kartais viska žiūrint kokie tie vaiko rūbeliai jai tik kelnytės ir ne apatinė maikute tai skalbiu kartu. O jai jau smelinukus tai atskirai ir tuos rūbelius kurie būna prie vaiko kūnelio skalbiu atskirai su tam tikromis vaikiškomis priemonėmis ir vaiko pataline skalbiu atskirai.

    mamyciuke