• 16ats.

    Ka manote apie santykius seimoje, kai neapleidzia jausmas, kad susituokem "is reikalo"?

    Labai prasyciau pasakyti savo nuomone... Su vyru gyvename penkeri metai. Susituokem, kai "prisidirbom". Dabar is paziuros lyg ir esam grazi seima, auginam du vaikus, taciau mane pacia nuolat persekioja jausmas, kad susituokem "Is reikalo" ir gyvenam irgi is reikalo. Vyras geras, demesingas tevas vaikams, bet man kaip zmonai dazniau liudna nei gera. Kartais susidaro toks vaizdas, kad netraukiu jo nei kaip moteris, aistra dingo, liko nebylus "bendradarbiavimas" auginant vaikus ir jausmas, kad vaikams uzaugus seima isirs. Bandziau ne viena karta kalbet, bet visi pokalbiai baigdavosi mintimis "ko tau truksta, kas tau negerai", niekaip neina isaiskinti, kad norisi elementarios romantikos ar aistros... Gal ir jus kuri jauciates taip? Kokia iseitis is viso to? ..

    MantaŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Puikiai suprantu tave pas mane ir kažkas panašaus. Net nežinau ką tau patarti nes pati niekaip nerandu tinkamo sprendimo sau, atrodo lyg viskas ir gerai bet kažko trūksta. aš vis kalbuosi sakau ko man truksta bet veltui na kokia viena dienele o vėliau vėl tas pats. paskakyk jam kad tau treikai daugaiu jo švelnumo meiles supratingumo romantišku vakarų gal padės.
    Ir sekmes laikykis nenusimink.

    mamyciuke

  2. 6

    Manau reiketu abiem pasistengti atkurti tai kas buvo. Pabuti dviese, kad vel isiziebtu aistra. Galima butu pasidaryti romantiska vakariene namuose ar viesbutyje dviese. Po tokios vakarienes turetu buti geros emocijos abiems ir prisiminti kokia buvo aistringa meile pries tai ir toliau poseleti ja :) bet jei ir po vienos ar keliu vakarieniu ar romantisku pasisedejimu bus tas pats, kaip siuo metu, nemanau, kad verta testi gyvenima toliau su jau nebemielu zmogumi. Su vaikais gales buti vis tiek, nebus atimti jie. Bet apie skirybas reiketu daug pagalvoti ir reikia pastangu ideti, stengtis, kad jos nebutu, geriau butu visiems drauge laimingoje seimoje gyventi.

    Erika_P

  3. 6

    mano seima sukurta taip pat, galima sakyti "is reikalo" nors pries susituokiant kalbejom apie tai, kad tuokiames ne del to.. abu buvom vienos nuomones, kad vien del vaikucio tuoktis nereikia.. mes mylim vienas kita, norim but kartu, del to ir pasizadejom pries Dieva... vaikuciui dar negimus, jau galvoju kad laimingi nebusim... kaskart jauciu kad tai ka kuriam yra pasmerkta zlugti... ir galvoju apie skirybas... tada bandau prisiminti kiek gero buvo mum.. kad dar daug gero laukia musu... bet, tikrai, jei sirdyje nebera tos ugneles, jei kiekviena ryta atsibudus matai, ne tai ka noretum, ne tai kas kelia sypsena... ar verta save kankinti... gyvenam tik viena karta... bukim laimingos... o vaikai supras...

    gedre

  4. 6

    Suprantu ir as tave. Tik mano santuoka ne is reikalo. 4 metus gyvenom nesusituoke, tai viskas buvo gerai, kai susituokem viskas apsiverte aukstyn kojom jau po pusmecio. Laukiuosi antro - netyciuko ir galvoju apie skyrybas. Nors kartais buna prosvaisciu. Tad ir gyvenu kryzkeleje ;(

    Mute911

  5. 6

    labai tave suprantu,mano pirmoji santuoka irgi buvo is reikalo.tik mano buves nebuvo geras tevas, todel seima ir isiro.jei truksta romantikos pabandtk pati ja sukurt.palik koki vakara vaikucius pas senelius ar drauge ir nueikit su vyru ar i restorana,ar i kina.dar geriau uzsakyk savaitgaliui SPA centre kokiu proceduru atpalaiduojanciu.padaryk vyrui siurpriza.tiesiog norint romantikos reikia pridet savo pastangu, nes vyrus kartais tam reikia pastumet,juk jie kaip meskinai kartais uzmiega ziemos miegu:)))

    Iraida

  6. 5

    Na mes buvom kartu 9 metus ir tuokemes kai jau laukiausi, nors pris tai kol dar nezinojom buvo pasipirses.Bet mes mylim vienas kita. Manonuomone visada buvo tokia, kad del vaiku negalima gyvent kartu, juk jie uzaugus iseis ir liksi viena. Manau geriau abu laimingi tevai issiskyre, negu nelaimingi kartu , tai vaikai mato.

    gitaniux

  7. 5

    Labai liūdna,kai moterys gyvena šeimoje tik dėl vaikų...Juk esi ne besiele žmogysta, nekelianti savo gyvenimui jokių aukštesnių tikslų, kaip tik tureti "oficialiai tvarkingą šeimą" ir pamiršdama savo poreikius, galimybę laisvai ir laimingai gyventi.
    O ir vaikams tokioj šeimoj bus demonstruojamas tik nevykes šeimos modelis. Tad mano nuomone neverta kankintis(na jei jau visos galimybės išbandytos),kartais tik išsiskyrus prasideda tikrasis gyvenimas...

    eliliuk

  8. 4

    Tu tikrai Manta, ne viena, net jeigu tavo santuoka buvo kaip pati sakai "is reikalo", tai nieko nereiskia, yra daug santuoku kurios prasidejo aitra ir romantika, bet tai prigeso su metais.. ypac kada atsiranda vaikai tai sunku nes jie atima daug laiko ir energijos, tad kartais romantika prasideda kai vaikai palieka namus, tad nenusimink gal buten tada atrasit vienas kita.. Indai kurie tuokiasi todel kad tevai taip liepia, daznai pasisako, kad meile isiziebe tik 10-bendro gyvenimo metais.. siai dienai tu dziaukis kad jis geras, pareigingas seimos zmogus ir esant galimybei ieskok kaip iziebt ta ugnele, gal savaitgalis prie juros, gal romantiskas pasivaiksciojimas tik dviese.. tu moteris, tad tu siemos zidinio kurstytoja, tad sekmes..

    gertruda

  9. 4

    Labai dekoju Jums, nors is nematau, nezinau tikruju Jusu istoriju, bet guodzia bent tai, kad nesu tokia viena, ne viena taip jauciuosi.... Aplinkui vien tik tobulos, is paziuros, seimos, draugems, pazistamoms to pasakyti nesinori, nes vargu ar busiu suprasta. Jei prabilciau savo seimoje apie skyrybas, veikiausiai niekas nesuprastu, nes tokia ta musu gimine - skyrybu jose niekas nemate, neisgyveno, visos sukandusios dantis, bet pragyveno su savo goduoliais, girtuolkliais, keistuoliais ir pan....O mano vyras "gi tobulas - uzdirba pinigu, nemusa, myli vaikus"... Bandysiu gyventi toliau. Turiu dar maza suneli, gal rutina uzliuliavo, del to siuo metu viskas taip blogai atrodo... O Jums dar karta aciu ir visoms meiles ir sekmes :)

    Manta

  10. 2

    pati turi ta romantika sukurt..retas vyras kuris galvoja kaip sukurt romantik..kad jausmai neisblestu:)

    coliukexxxx