• 9ats.

    Kokio dydzio kaldryte uzsikloja jusu 3 metu vaikas?

    Mes turim 70x130 kaldryte, bet maze vis nusispardo ir miega atsiklojusi, taip pasala siek tiek ir koseja... mastom nupirkt didesne kaldryte, bet va klausimas - kokio dydzio ir kur? Kiek mazdaug kainuoja?

    linelaVaiko kambarysĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    O kur miega? Lovytėje ar tiesiog lovoje? Nes jeigu lovytėje - netilps didesnė kaldrytė, o lovoje manau vis tiek nusispardys. gal geriau pirkti didesnį vokelį, panašų kaip miegmaišis?

    elegancija

  2. 1

    Musiskis jau nuo dvieju metuku miega su normalia viengule kaldra

    Ermita

  3. 1

    Mūsiškis 5 metų užsikloja normalia viengule kaldra:-)

    lina686

  4. 1

    maniskis miega 140x200 - labai normalu, dar tiktu 150x215 , medviline kaldryte www.jusujaukumui.lt kainuoja apie 50-60lt , vilnones ir silkines brangesnes bet geresnes. poliesterio pigesnes. reiketu atkreipti demesi ar vaikas alergiskas, kokia temperatura kambaryje ir pan. jei nezinote ka pasirinkti drasiai rasykit jiems emailu ar skype- mielai atsako

    Anonimas

  5. 1

    mano vaikas uzklotas paprasta viengule kaldryte

    genutester

  6. 1

    As nupirkau kudikiui, bet su mintim, kad ir didesniam vaikui tiktu veliau- tai butu 100 / 140. pukine, lengvute, silta.vilnones irgi geros, bet jos standokos kazkokios.mano vyras po tokia miega, o as po pukine.ma pukine geriau patinka:)todel ir vaikui rinkausi pukine.

    liutukas

  7. 1
  8. 1

    http://www.tavosapnas.lt/lt/katalogas/antklodes-pagalves/antklodes/vilnone-antklode.htm

    labai geros po 79Lt žieminės,vilnonės,pirksiu ir mažiukui,nes jau saviškę išaugo,labai svarbu,kad koldrytė būtų gerų medžiagų,nesikauptų erkutės,todėl visada pirmenybę teikiu vilnonėms,vasarai turim didesnę vilnonę ir atsidžiaugti negaliu.

    eliliuk

  9. 1

    mes si rudeni nupirkom didesne jau,nes nusispardydavo pastoviai ir kosuliai atsinaujindavo,pirkom is parduotuves 1.75-1.140 iskarto vaikas geriau miega:)

    dzionike