plovą
balandėlius
pienišką sriubą
mišraines įvairias
ryžių
3-4 morkų
1 svogūno
3-4 šaukštų grietinės
gabalėlio daktariškos dešros arba 3-4 pieniškų dešrelių
mažo gabalėlio sviesto
vegetos, juodųjų pipirų ir kaukazietiškų prieskonių
Ryžius virti pasūdytame vandenyje, kai juos sudėsit į vandenį tada reikia pradėti gaminti padažą :))) Į įkaitinta keptuvę su trupučiu aliejumi sudėti tarkuotas morkas (aš jas tarkuoju per burokinę tarką), pakepinti (aš visada ragauju) kai jau nebetraška sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus ir gabalėlį sviesto ir dar pakepinti 1-2 min. Paskui sudėti dešrą arba dešreles supjaustytas griežinėliais. Įdėti grietinės ir įpilti truputį vandens. Sumaišyti. Sudėti prieskonius. Man patinka labai aštriai, tai dedu daug pipirų. Ryžius išvirti, nusunkti ir dėti į lėkštę, o ant viršaus patermaslo :))))
Skanaus.
plovą
balandėlius
pienišką sriubą
mišraines įvairias
labai saunus ir originalus receptai