• 9ats.

    Noreciau paklausti mamyciu, kurios maitina savo kudikelius Hipp misinukais...Yra mis. HIPP PRE (sv.melyn.dez.pradinis mis.), sekantis mis.-HIPP Infant Milk...yra ir serija ruzavu dez.(su proibiotikais, numeruotu 1,2,3..). Prie kokio sekancio misinuko pratinote savo vaikucius paskui?

    Savo leliuka pradejau primaitinti Hipp Pre, kadangi jis tiko dar maitinancioms mamoms. Vaikutis jau 3.5 men. pagal amziu kaip ir reiketu pereiti prie sotesnio misinio. Parduotuveje konsultantes pasiule naudoti sekanti mis.-Hipp Infant Milk, pasak ju jis savo skoniu panasus i Hipp Pre, tik sotesnis...paklausiau konsultanciu...o dabar susidureme su problema- sios linijos misinio galima nusipirkti tik Ju (distributoriu)parduotuveje, prekybos centruose tos rusies misinuko nera...o ruzavos pakuotes Hipp (su probiotikais)1,2,3... pr. centruose galima nusipirkti be problemu. Iseitis kaip ir butu- pratinti prie kitos rusies, bet ar as taip kaitaliodama mis. nepakenksiu savo leliukui? Gal kas is mamyciu turi patirties siuo klausimu?

    IdoraMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    maitinau Hipp,bet nenoriu nei prisiminti,kaip maitinau sugedusiu mišinėliu,pakeitė ant kito,bet net neatsiprašė,sako juk tik viduriavo,bet nenumirė:(taigi tos Hipp platintojos Lietuvoje Virginijos kalte kito savo vaiko nemaitinčiau šios firmos gaminamais mišinėliais.

    emiliukas

  2. 2

    Aš taip pat savo dukrytei pradėjau duoti nuo Hipp Pre mišinuko, nes trūko pienelio. Bet kai paskui pamačiau, kad užkietėję vuduriukai tai perėjau prie Hipp su gerosiomis bakterijomis (rūžava pakuotė). Viduriukai susitvarkė, bet prie mėlynos pakuotės nebepriėjome. Tai dabar jau valgom 2 nr.

    Irma

  3. 2

    na ka galiu paakyti is savo patirties tai mums sis misukas visiskai netiko, nos maitinau taip pat misriai, siek tiek mamos pienuko ir misinukas. nuo sio misinuko pradejo tustintis zaliai, iskarto nutraukiau sio misinuko davima vaikiukui. daugiau sios linijos nebandeme ir nebandysime.

    Benikiux

  4. 2

    man reikejo truputi damaitinti vaikiuka, kol pienukas pradejo grizti, tai gydytoja irgi patare primaitinti Hipp Pre, maziukui irgi 3 su puse menesio, todel, jei reiketu sotesnio misinuko, patare duoti Hipp 1 - cia tas is ruzavos serijos su probiotikais. Uztikrino, kad vaikiukui tai tikrai nepakenks, nes Hipp misinukai taip ir sukurti, kad galima butu pereiti - nuo vieno prie kito, nuo vienos rusies - prie kitos. Todel buk rami :)
    O as tai dziaugiuosi, kad pienukas grizta ir nebeduosiu tu misinuku daugiau, nrs vaikuciui skanu buvo, bet kol galiu, dar maitinsiu pati.
    Sekmes tau ir skanaus maistelio mazyliui :)

    Lolita

  5. 2

    Aš pradėjau primaitint mišinuku kažkur nuo 3 mėn.Kadangi maitinau nusitraukinėdama-greit pradėjo trūkt pienuko.Bandžiau kitokių mišinukų,bet labai mums tiko ir patiko Hipp PRE.Kadangi jis labiausiai tinka kai maitini mišriai.Tai juo ir maitinau iki 6 mėn.O tada perėjau iš karto prie Hipp2su probiotikais(ruž.dėžutėse).Man taip patarė gydytoja.Kadangi mūsų viduriukai buvo laisvoki palyginus,tai su probiotikais geriau.Ir taip sėkmingai perėjom prie Hipp 3 nuo 10 mėnesiuko.O kai jai buvo 1metai ir mėnuo tai pradėjau duoti kitos firmos mišinuką,skirtą nuo 1 metų vaikams.Yra ir Hipp 4,bet aš jo tiesiog niekur Kaune neradau pirkti:(

    Vilmiene

  6. 1

    kai jau pradėjau maitinti mišinuku mes pradėjo nuo HIPP 1 PLUS SU PROBIJOTIKAIS, na o dabar jau valgome HIPP 2PLUS SU PROBIJOTIKAIS, mano draugė buvo pradėjusi maitinti nuo HIPP PRE,o vėliau perėjo prie HIPP 1 PLUS SU PROBIJOTIKAIS

    mysteryy

  7. 1

    ar skiedi karves pienuka?

    Idora

  8. 1
  9. 1

    Mamytes ,Benikiux ir Emiliukas kokiais dabar misinukais dabar maitinate savo leliukus?

    Idora