• 25ats.

    Busto paskola. Ar daug kas mokete? Ar didele dali seimos biudzeto sudaro menesinis atidavimas bankui?

    Deja, musu dar neismoketa, o liko dar gana daugokai ir ilgokai... Bet kartais pasvajojam, kaip gerai bus, kai baigsim, gal uz tuos pinigelius keliausim, gal pirksim nauja masina, gal... O kokia jusu situacija?

    MantaŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na musu paskla vartojama, nera didele, i men mokam po 700lt dar liko moket 4 metai.. issimokesim :) vyras galvoja dar veliau imt busto paskola, aisku jei darbai bus.. ir kaip su pinigais bus..

    kristale

  2. 3

    mes mokam paskola,kuria emem automobiliui,per menesi atsiima nemazai pajamu-520lt.

    daina

  3. 3

    Mes irgi galvojame imti paskolą 70.000lt. Jei išeis, nes mūsų pajamos į rankas 3100lt. Dabar atpigo būtai,tai jai sutarsime su banku 15-ai metų manau mums pasiseks. Nori viena senutė mums parduoti 2jų kambarių butą ir išvažiuoti pas dukrą gyventi.

    Deimax

  4. 3

    turim vartojama paskola paeme,liko moket dar nemzai,o turim issimoket iki 2010 8men :((

    sheelsi

  5. 3

    mums ir liko moketi 35metai o mokame po 1200lt:((

    mamyciuke

  6. 3

    turim paeme, bet taip patogiau, nes geriau santaupas investuojam ir jos padaro naujo pnigelio, o turim su fiksuotom palukanomis, tad jos nevargina..

    gertruda

  7. 3
  8. 3

    Mes dar ilgai mokesim :((( Dabar mus sita paskola nevargina, nes "suvalgo" nedidele dali biudzeto. Bet psihologiskai mane veikia. Nes nezinom kas bus ateity, dar vaikai auga, poreikiai dideja. Butu smagu ismoketi anksciau termino.

    mamyčiukas

  9. 2

    mes irgi turime,dar 10m mokėsim,bet mėn įnašas nedidelis,tai ir neskubinam atiduot,o investuojam į remontą kuris greitai dar nesibaigs....

    tuti

  10. 2

    turime vartojamaja paskola, kuri labai jau smaugia, nors ir netokia didele ji yra ir per kelis metus turetume atiduoti, bet krizes laikais labai sunku atidavineti paskolas, nes kiekvienas litas yra labai brangus.

    Benikiux