• 9ats.

    Palme. "Uzpuole" kazkokie gyviai balti, kuo gydyti?

    gal zinote kokius chemikalus ar namu salygomis nupurksti palme, nes "uzpuole" kazkoki gyviai balti ir pradejo geltonuoti lapai ir ji pradejo mesti lapus! aciu

    cindyNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    aciu merginos uz patarimus, joa mamyciuk amaras, o as pamirsau sita zody tai pavadinau gyviais :D

    cindy

  2. 2

    As girdejau, kad nuo amaro padeda ukinio muilo ir vandens tirpalas.

    Mute911

  3. 2

    Čia gal amaras ja puola? tai geliu parduotuvėse pasidomėk ten tikrai žinau kad yra tokiu chemikalų kad padeda nuo amaro.

    mamyciuke

  4. 1
  5. 1
  6. 1

    manyciau patresti reiketu..ar pasieskoti informacijos internete,knygose..augalu parduotuveleje

    ingrandr

  7. 1

    Cindy, tu geriau nuskink lapa su tuo amaru ir nusinesk i geliu parduotuve, kad pardaveja matytu kokios rusies tas amaras. Nes pas mano mama irgi geles uzpuole amaras, tai nupirkom vienus chemikalus, bet netiko, nes neisnaikino. O ir kai pirkom, tai klausinejo kokios rusies tas amaras, bet is kur mes galim zinot nespecialistai :)

    trejetukas

  8. 1

    Pas mane buvo tas pats su palme,tai man geliu parduotuvej patare nusipirkti tablates,tokios dideles tik ismeigti i zeme.Tikrai padejo,dabar mano palme grazi.

    lanun

  9. 1

    galima butu nupurksti chemikalais - tinka tokie insekticisdai - decis,fastakas, karate...i viena ltr.vandens reikia ilasinti 10lasu chemik.ir nupurksti,galima tuo paciu tirpalu ir zeme palieti, bet jie smirda ... arba paprasciausiai nuplauk vandeniu ir pasidaryk tirpaliuka su grustu cesnaku ir nupurksk...

    Idora