Atsakymai

  1. 3

    mes tai dar nenuemame kažkaip aptinka.

    mamyciuke

  2. 3

    maniskei irgi nepatiko, tad irgi gal po pusmecio nuememe..

    gertruda

  3. 2
  4. 2

    Neilgai mes muzikine karusele džiaugėmės. Ji jai patiko, bet nenorėdavo lovytėj gulėti, pabudusi norėdavo pakeisti aplinka :) ,tai kokiam 5 mėnesy mes ją ir nukabinom.

    almyte7

  5. 2

    Apie 5-6 mėn. jai jau nebepatikdavo žiūrėti. Ilgai dar buvo strypas tik, galvojau kad atsibodo, bet kai po puse mėn pakabinau, tai net nesureagavo, tai greit ir strypą nuėmiau...

    Irma

  6. 2

    na mum beveik 7 men,bet kol kas ji mums patinka, o jei dar sugeba pasiekti tai tada isviso gerai buna:).gali ne tik paklausyti muzikytes,bet ir pakramtyti zaisliukus:)))))

    inacka

  7. 2

    Maniskei greit du,o ji tik dabar pedejo su ja uzmigti. Bet greitai teks atsisakyti. Teks perleist broliui arba sesei :)

    Mute911

  8. 2

    mes irgi jos labai greitai atsikratėm, gal dar anksčiau nei 6 mėn. Žaisliukais nesidomėjo, jie sukdavosi tik kai grodavo muzika, o ir muzikos juk visą laiką neleisi:)) Paskui, kai pradėjo pasiekti, tai užsikabindavo ir vos visos karuselės ant savęs neužsitraukdavo, tai labai dažnai būdavo paliktas tik pats strypas. O prie jo geriau pririšdavau balioną, tai su juo daug geriau ir linksmiau žaisdavo.

    elegancija

  9. 2

    Maniske tai visai ja nesidomedavo,budavo paziuri keleta minuciu ir pradedavo verkti,nepatikdavo jai,o naujos tai jau nebepirkom.Nuo puses metu,mes ja visai nuemem.

    lanun

  10. 1