• 9ats.

    Kaip ipratinti kudiki valgyti namuose ruostas darzovienes?

    Mamytes, kaip ipratinti kudiki valgyti namuose ruostas darzovienes, musu mazyle visiskai atsisako jas valgyti?:(

    barskuteMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    neduok pirktiniu ir jis nenores.maniskiui neikisi pirktines, jis valgo tik namuose ruosta maista, nors is pradziu man atrode kad jis nenori, bet atejo laikas ir pradejo valgyti.

    Sagute

  2. 2

    O kiek tavo mažylei laiko? mano mažiukė ir pradėjo valgyti nuo pirktinų ir gan ilgai valgė gal kokį mėnesį kol priprato nenorom prie naminiu daržovieniu, ir tavo turėtu priprasti.

    mamyciuke

  3. 1

    na as kazkaip neturejau del sito problemu..bet gal yra kokia priezastis kodel ji sito nevalgo..gal ateis laikas ir valgys ..nespauskite vaiko jei nenori

    ingrandr

  4. 1

    manau kad vaika reikia predeti maitinti namuose ruostomis darzovienemis,ir problemu nebus,jei pradesi nuo krautuviniu,tai vaikas ir pripras

    genutester

  5. 1

    as jau visiskai pasimetusi na nzn kas pasmus per vaikas sakau tikras velniukas gal del to kad 13 diena gimusi:)? nieko naminio tik pirktinis maistelis skanus vakar taip stengiausi pagaminti bulvyte/morkyte/kopusteli viskas tfuuuuu,neuzka uzciaupia burnyte ir neikisi, veliau viriau grikius ta pati istorija tfuuuuu...ka daryt! badu marinti?

    barskute

  6. 1

    Idomiai cia, maniske kaip tik pirktines lauk spjauna ir tik is bado nurija:) Verdu kopusta+bulve+morka ir jokiu prieskoniu, kai nusunkiu truputi nuoviro palieku, sutrinu belnderiu, truputis alyvuogiu aliejaus ir valgo. Pirktines isbandziau ivairias ir skirtingu firmu, bet pasisekimo jos pas mus neturi:)

    linelis

  7. 1

    net nežinau ką patarti, mes nuo pat pradžių valgėme namines košes, aš tik retkarčiais nuperku , kai nėra laiko pagaminti ra kur išvykę esame.

    mysteryy

  8. 1

    as saviskei labai retai tokias tyreles pirkdavau,nebent kur vaziuodavom i svecius tai kad greiciau butu nusipirkdavom,o siaip as pati virdavau ir darydavau tokias tyreles namuose,tad manoji labiau valgydavo namines tyreles,nei pirktines.

    masiniuke

  9. 1

    Mums 7 menesiai papildomai maitinames nuo 5 su puse menesio...musu mazyle labai isranki maistui. Dabar pradedu galvoti gal per daznai as jai siulau visko del to ji ir maistauja...

    barskute