• 16ats.

    Ar saldinate vaikui arbata/vandeni cukrumi?

    Noreciau suzinoti jusu nuomone: jus uz ar pries vaikui duodama saldinta arbata/vandeni cukrumi? Asmeniskai as, stengiuosi duoti gerti nesaldinta vandenuka ar arbatyte. Jeigu vaikas nori gerti, tai geria. Taciau neseniai gavau pylos nuo anytos uz tai. Jos teigimu ,,kaip galima duoti vaikui gerti nesaldinta arbata?". Manau jos nuomone pasenusi... Gal as klystu, del to klausiu jusu nuomones.

    Juracius1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Saldinu tik arbatėle cukrumi o vandenuko duodu tyro atsigerti.

    mamyciuke

  2. 3

    as pasaldinu cukrumi!

    cindy

  3. 2

    nesaldinu,nes musu vaikuciai gere ir taip su malonumu :):):)

    deimantina

  4. 2

    niekada nesaldinau ir arbatos hip nededavau tiek kiek parasyta visada maziau, nes labai jau saldi gaunasi ta arbata, tai mano vaikas mieliau geria virinta vandenuka, nei arbata:)

    erika1984

  5. 2

    asarbatele pasaldinu cukriuku arba reciau,na kai serga ar siaip profilaktiskai medumi,o vandenuko siaip nesaldinu,geria ir be cukriuko.

    masiniuke

  6. 2

    nesaldinu nes perku Hipp arbateles jos ir taip puikaus skonio.

    barskute

  7. 2

    niekada nesaldinu o ypac vandenuka. arbatyte kartais kai nori is mamos puodelio atsigerti tai paragauja saldinta, o seip niekada nesaldinu.

    vestina

  8. 2

    Aš saldau medumi:)Bet mums jau 1m.3mėn.IKi metukų nesaldindavau visai-duodavau specialias arbatėles Hipp,Mažas firmų,jos jau ten pasaldintos kažkiek.

    Vilmiene

  9. 1

    saldinu siek tiek,kad jaustusi vos vos saldumas

    ruta26

  10. 1

    saldinu cukrumi.medumi..o jo vaikska arbatyte nesaldinu,tnau yra cukraus..tik jei duodu kokiu zoleliu arbata,tada saldinu

    ingrandr