• 17ats.

    Kokio amžiaus su mažaisiais pradėjote piešti?

    Paskaitinėjau internete, jog 11 mėn. jau vaikas gali nulaikyti kreidutes savo pirštukuose. Galvoju pradėti ir aš su mažuoju keverzoti, bet norėčiau paklausti jūsų nuomonės: Ar jūs jau piešiate? Kokio amžiaus pradėjote tai daryti?

    Juracius1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    pradejom duoti pietukus suejus 11men ,nes tikrai labai idomu budavo ka pribraizydavo :) :):)

    deimantina

  2. 4

    as savo mazajai va gal nuo 10-11 na kai pradejo vaiksciot tai gal iki 2 metu daviau piest tik ant lentutes kur perbraukus isitrina ir piestukas niekur kitur nepiecia, tad piesiem kiek norejom ir niekur problemu nepridarem.. dabar maciua jau yra plamasteriu leliukams nuo 6 men, jie tokie apvalus i delniuka paimami, na pries 5 metus tokiu neturejom..

    gertruda

  3. 4

    mamyčiuk, o kaip ir kuo jūs piešiate? Ar nepripiešia visų kampų ir namų?

    Aš savo dukrytei 1 m.2 mėn. nupirkau flomasterius, kurie išsiplauna iš drabužių, saugūs jeigu netyčia paimtų į burną. Tai pasiteisiam ant žemės tapetą, blogąja puse į viršu, atvynioju dalį, atsisėdam ant jo ir mažoji piešia. Bet pripiešia visur, ir ant žemės, ir ant savęs, o daugiausia ant rankų. Vis stengiasi paimti už kito galo flomasterį, tai rankos visos būna išpieštos. Jau pusę tapeto rulono pripiešėm:)))) Tai labai idomu, kaip piešia jaunesni už mano vaikai:)))

    elegancija

  4. 4

    Mes nuo 10 mėn jau piešiame savo meniškus šedevrus:)

    mamyciuke

  5. 4

    Mano mazyle braize, piese kai tik rasdavo piestuka. O jau triju budama bandydavo paaiskinti savo piesini. Budavo juokinga, nes ten nelabai ka suprasi, o tada ji ismastydavo...:))))

    Linute39

  6. 3

    manajai 1m.2men ir ji jau laiko tusinuka rankyteje bet parasyti nupiesti dar nepavyksta...tai su mano pagalba kazka nupiesia bet suprasti net nebandau nes nesuprasiu visvien :D manau galima pradeti nuo tada kai vaikas rodo susidomejima,bent pazaidimo forma :)

    Pearl

  7. 3

    mes su dukrele pradejom piesti kai jai buvo 1 metukai,bet nelabai gavosi,na po truputi,po truputi ir dabar jai 2 metukai,tai pati nupiesia saulute nameli na ir siaip savo fantaziju kurinius.Labai patinka piesti:)

    Irina

  8. 2

    na mes kartu pradejom piesti nuo 1metu 4men kazkur.musiskiui irgi begalo patinka piesti

    Milana69

  9. 2

    mano panele kolkas piesia ant imagnetintos lentutes

    redusis

  10. 2

    mums jau 1.5m. ir bandom piesti.vis kad ir pati pasiima popieriaus lapa,koki piestuka ar tusinuka ir eina paisyti :)

    masiniuke