• 11ats.

    Būsimos mamytės, norėjau Jūsų paklausti, kaip kovojate su peršalimu, gripu?

    Aš pradėjau kosėti nuo vakar vakaro. Kosulys šlapias ir toks skaudus, kad net plaučiai skauda. Daugiau nieko nėra - nei temperatūros, nei drebulio. Man 33 savaitės. Patarkite, kaip įsigydyti tokį kosulį.

    lina686Nėščiosios sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Kai buvau nėščia ir pradėjau kosėti,tai gydytoja man rekomendavo pastiles iš Islandines kerpenos,jos nekenksmingos ir kosulys greitai praėjo,pamėgink gal padės jos ir tau....

    debesėlis

  2. 2

    dar pasigarinti gali, pamirsau pridurti :) su druska arba tiesiog su ciobreliais kokiais. ciobreliu arbata palengvina atsikosejima.

    Lolita

  3. 2

    pamegink isitrynti krutine degtine,arba medaus konpresus dek,arba druskos kompresa pasidaryk.man asmeniskai padejo degtines ir druskos kompresai.

    deimantina

  4. 2

    pirmiausia - pasitark su savo gydytoja. ne ginekologe, o normalia :) patars tau. o šiaip, kai besilaukdama buvau peršalus, man leido Aflubin homeopatinius lašinius nuo peršalimo vartoti. Taip pat Influcid tabletes. Gerk daug arbatu - liepziedziu, ramuneliu. Atsargiai tik su avieciu arbata. BUtinai pasitartk dabar, kad nepereitu i ka rimciau. Sveik :)

    Lolita

  5. 1

    Daug arbatų su imbieru, citrina ir medum, tarkuotų obuolių su skystu vit C, šildomasis kremukas ir dar kojas galima šiltam vandeny su druska pamirkyti

    Jorkaile

  6. 1

    daug arbatyciu ir hemopatiniu vaistuku

    ingrandr

  7. 1

    as tai visa kuna su spiritu medicininiu tryniau isimdavo visa karsti nakti ir geriau pasidarydavo

    saldainioks

  8. 1

    man irgi taip buvo.Sirgau net 2 kartus besilaukdama. As geriau liepziedziu + ramuneliu arbata su medum (manuka medum). Nezinau ar yra lietuvoj tokio, bet man per 3 dienas persalimas praejo ir nustojo nosi begt. Pabandyk - tikrai veiksminaga. Sekmes.

    edita_gepo

  9. 1

    sveikutes, dar labai geras vaistas nuo mociutes laiku tai su lupinom virtos bulves, isvirk kelias bulves su lupinom jas truputi patrink suviniok i koki ranksluosti ir uzsidejus ant krutines palaikyk. Veiksmingi vaistai ir vaikuciams tik sunkiau islaikyti jie juda ir ramiai nepaguli:) sekmes sveikstant:)

    rrr3

  10. 1

    Dėkoju už tokius naudingus patarimus:-) Einu žiūrėti, kokių abatų turiu. Šiaip ryte gėriau karštą vandenį si daug citrinų ir medumi net 2 puodelius.

    lina686