• 8ats.

    Nuo ko gali kilti pulsas ir kaip ji sumažinti? Kaujospūdis kaip ir normalus, bet pulsas, kur turėtų būti 60, man paskutinėmis dienomis laikosi apie 80-120.

    Daktarės klausiau, tai ji sakė pagerti valerijono tablečių. Ar to pakanka?

    lina686Nėščiosios sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    pulso dazniui itakos turi kaip stiprus yra sirdies raumuo, o sirdies raumuo kaip ir visi ilgieji raumenys stipreja sportuojant, tad sportuojanciam zmogui bus netgi 50 normalus, nesportuojanciam ir 80 yra normalu, nes krauja reikia isvarinet tad jeigu sirdis nepajegia jo isstumt per viena susitraukima tad susitraukia dazniau.. pulsas gali but daznesnis del jautrios vegetacines nervu sistemos greiciausia gydytoja ta ir itaria, kad liepe pagert raminanciuju tad jeigu sita problema tad valerijonas gal pades..

    gertruda

  2. 2

    O kokia tavo padetis, laukiesi? Kuriam menesy?
    Tas pulsas -tai yra sirdies darbo ritmas. Turbut zinai, kad nestumo pradzioje padazneja pulsas, kadangi sirdele turi isvarineti pusantro karto kraujo, nei anksciau. Tai yra normalu.
    O Valerijona gali siek tiek pagerti, gal pades, apramins sirdi.

    Linute39

  3. 1

    Turbūt ir spaudimas sukilo, mažiau jaudinkis

    Jorkaile

  4. 1

    Ačiū merginos užatsakymus:-) Laukiuosi jau 33 savaite. Prieš 5 dienas prasidėjo tokios bėdos. Kraujospūdis lyg ir normalus, o pulsas, pavyzdžiui šiandien, yra 120. Išgėriau valerijonų. Vakar vakare nulėkiau į GN, kad pažėtų, ar vaikučiui viskas gerai. Patikrino, sakė viskas tvarkoje. Liepė pagert raminančiųjų, gal giliai širdyje dėl kažko nerimauju ar pan. Dar be to, vakar apsirgau - temperatūra sukilo, kosau smarkiai, sveikatos nėra. Prisižėjau tų Kiaulių Gripo istorijų, taip bijojau nesusirgt, gal tas ir lėmė...

    lina686

  5. 1

    80 pulsastikrai normalus,na virs 90 ir 100 didokas,as dabar laukiuosi 35 sav,ir pulsas buna apie 90, ir uzkyla virs 100 kai daugiau "pasportuoju" taimano gyd.sake kad del zemo spaudimo, nes vistiek krauja reikia varinet. O raminantys nepakeks,man sakegaliu pagert sirdies darba gerinanciu lasu.

    gitaniux

  6. 1

    Mano ir šiaip iš prigimties yra didesnis pulsas nei pas kitus.Gydytojai tikrino apžiūrinėjo ir nieko blogo nerado.kai laukiausi tai jis irgi buvo kiek didesnis,bet mano ir kraujospūdis nuo 7 mėn.nėštumo buvo sukilęs.Tai man jau vien valerijono tikrai neužteko.O dėl pulso tai manau gal ir padės.

    Vilmiene

  7. 0