• 18ats.

    Ar sąmoningai paliekate vaiką viena kambaryje?

    Sakoma, kad vaikui reikalingas savarankiskumas. O kaip jusu vaikas? Ten kur jus - ten ir jis is paskos, ar moka pazaisti vienas?

    Juracius1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    manoji jai viena pažaidžia tai gal kokių 15 min ir tada ateina ten kur ir aš:) taip ir būname visada abi.

    mamyciuke

  2. 3

    nors mum tik 7men,bet jei palieku viena trumpam tai koki 10min pazaidzia,ir pyksta ,kad as ateiciau,prisedu sale,ir vel patenkinta zaidzia,tai kai einu i virtuve turiu visa tunta zaislu gabenti i virtuve ir zinoma vaikstyne

    Indruleeeee

  3. 3

    maniskis visur su manim ir labai nori kad su juo viska daryciau,na gal kokiu pora savaiciu, kai pats uzsiima kuo nors keletai minuciu, bet kad ir uzsiima jei as pasitraukiu i kita kambari tai iskart ir jis is paskos atskuba,ir tada jau vel ranku jam reikia.

    Sagute

  4. 2

    manoji pati išeina į savo kambarį žaisti,aš būnu kitame kambaryje ar virtuvėje,nėra,kad lakstytų paskui mane.

    emiliukas

  5. 2

    manoji dar maza bet bent jau pakolkas tai uzeina pupai kad verkia,nori kad pabuciau,pakalbinciau,o karts as virtuvej darbuojuos o ji sau guli kitam kambary ir net nepasisgenda manes= )

    ervijota

  6. 2

    nelabai pabūna viena. Dabar jau 1 m.3 mėn., tai tik dabar pradeda bent kelias min. viena kuo nors užsiimti - knygutę pavartyti, kaladėles padėlioti. Bet ne ilgiau, turiu vis tiek šalia jos sėdėti. Tačiau viena kambary nebūna, iš karto seka iš paskos. O ir pati į kitą kambarį neina, kad man reikėtų eiti jos ieškoti, ar ko neiškrėtė. Dabar turi naują pramogą, kitam kambarį įjungti muzikinį centrą su jos CD dainelėm, ir grįžta atgal ,kviesdama šokti, groti, dainuoti:)))) Bet viena nelieka. Stengiuosi ugdyti jos savarankiškumą, bet dar nelabai dideli pasiekimai:))))

    elegancija

  7. 2

    mano mazoji daznai buna viena. ji uzsiima savo reikaliukais ir "dirba". tuo tarpu as galiu ramiai sau tvarkytis. o kai uzsimano demesio, visur kartu prie kojos prisikabinus eina. tenka visus darbelius atideti i sali. taciau daugiau ji prie vyresneles eina. jos abi zaidzia, duksta.......

    ausra2

  8. 2

    mano panele tai siausia kur as,jai zaidziapamato kad manes ner meta zaislus ir bega pas mane,jaigu suranda ka blogo padaryt tadfa jau manes nereik :)

    redusis

  9. 2

    moka pazaisti ir vienas koki pusvalanduka, bet daugiausia tai nori artumo,nori bendravimo,todel dazniausiai mes kartu,
    vsiskai palikt viena kambaryje nedrysciau,kai zaidzia vistik su viena ausim klausau ka jis veikia

    Milana69

  10. 1

    moka pazaisti vienas,palieku,juk nesedesi kiaura diena prie vaiko,kai darbu namuose pilna

    ruta26