• 7ats.

    Bamba nestumo metu ir po gimdymo.

    Priaugau per pirma nestuma 9 kg ir viskas ant pilvo, bamba neisvirto, bet buvo tiesiog apvalu visur, pilvas-kamuolys. O po gimdymo nesugryzo i savo vieta, t.y. ji buvo visada idubus, o liko toks atsikises bambiukas. Nesukau galvos, nes planavau antra leliuka. Na o dabar pilvas vel kaip buvo pirmo nestumo metu ir galvoju, kaip reiks ta bamba sukist atgal?

    gitaniuxFiziologiniai pokyčiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    nestumo metu issoko,o po gimdymo sulindo i vidu,piliko tik skylute,bet dabar jau atsitaise.

    daina

  2. 2

    Man pop gimdymo atsirado bambos isvarza, pries saviate operavo. Praejo jau beveik 8 men, o pilvas negrazus, daug odos. Ir daktarai sako, kad gali teks nusiurbima daryt, jei noriu grazaus pilvo. O pries niestuma buvo plokscias pilvukas. Ir db pilvo presas geras, bet tas odod perteklius nukares. Va kaip buna :(

    ievuttyte

  3. 2

    seip turetu tai praeit savaime,mano drauge irgi antra vaikuti va nesenei pagimde ir jai irgi su abiem buvo bambute issokusi ,bet jai su pirmuoju savaime viskas susitvarke,o ir va po sio nestumo jau visks tvarkosi po truputi.reikia tik laiko ir kantrybes,bet jeigu nori daugiau suzinot,patarciau ta ka manau ir daugelis - pasitarti su gydytoja

    ervijota

  4. 1

    na neturejau tokio bedos,todel negaliu nieko patarti..gal tiesiog reikia laiko ir viskas susitvarkys

    ingrandr

  5. 1

    pas mane abu nėštukus pabaigoj iššokdavo,bet po gimdymo susitvarkė gana greitai,ko nepasakyčiau apie pilviuką,po spec dietų atsiskyrė,tai dabar apatinė prie kelnaičių dalis plokščia,o aukščiau kabo visas grožis ir nemano dingt..

    tuti

  6. 1

    na, manau, dar pora meteliu palauk, gal susitvarkys, o jeigu ne, tai tada jau tarsies su gydytojais, kaip cia ka pagrazinus :)) Pas mane tai per nestuma bamba buvo irgi lygi, o po gimdymo ji sulindo i vieta, bet dar gilesne pasidare :))) grozio irgi maziau liko.

    Agne

  7. 1

    Viskas tūrėtų susitvarkyti. Tam tereikia laiko:-)

    lina686