• 13ats.

Atsakymai

  1. 3

    Visoms gi buna sunku, tik nereikia per daug saves gaileti ir nuolat "bedavoti", nes tada dar sunkiau pasidarys. Pakentek, nuleisk daug ka juokais ir su laiku prie visko priprasi.

    Agne

  2. 2

    isigyk koki nors hobi kuris tau teiktu malonuma,skaityk knygas,eik i spektaklius,i parodas,karts nuo karto palik vaika vyrui ir iseik su draugem i kavine pasedet = ) bet kokia smulkmena kuri tau padeda pakelti nuotaika padeda ir iveikti rutina,galu gale prisileisk karsta vonia,prisidek aromatiniu zvakiu ir gero sampano taure tikrai padeda atsigauti ir pasisemti jegu...= ) sekmes = )

    ervijota

  3. 2

    tikrai nesuprantu tokiu mamu kurios tokius komentarus raso,nori pasiguosti?,na ir kas cia tokio?......,tai jei jau negalit kazka grazaus ar paguodziamo parasyti, tai .isvis gal susilaikykit nuo savo tokiu komentaru. o tave ingrand tikrai suprantu, zinau kaip sunku buna kai uzplusta tokiie jausmai. tai tikriausiai depresija, o su ja reikia kovoti. daugiau laiko praleisk su vaikuciu gryname ore, tai tikrai padeda, susitik su kokia drauge, nusipirk kokiu vitaminu b grupes. sekmes!

    vestina

  4. 2

    Pasakysiu isties,man pazistamas jausmas...bet isties reikia laiko,kol isivaziuosi i pakitusi gyvenimo ritma ir tokia kasdienybe.Man ypac buvo sunku,nes pakeiciau kardinaliai savo gyvenimo ritma,tiesa sakant nesitikejau,kad taip viskas apsivers gimus kudikiui.Bet va,praejo puse metu ir as konkreciai isivaziavau i nauja gyvenimo buda :).O pries tai buvo visko,ivairiu liudnu minciu,nereikalingumo jausmas...Pries gimdyma dirbau,studijavau,sportavau,draugu aibe,nerealiai buvau gyvybinga,namie leisdavau laika laaabai trumpai.Po gimdymo viskas tarsi sustojo.Nedirbau,nesportavau,draugai "dingo",artimuju nera,nes gyvenu ne Lt,vaikutis neramus,neissimiegojusi,tad buvau namie ir jauciausi tarsi izoliuota.Ir ka? Suvokiau,kad mano gyvenimas pasikeite ir jei as pati nebusiu stipri ir jei pati sau nesugalvosiu kaip padeti,vardan kudikio,viskas eis tik gilyn i duobe...Ir issikapsciau.Pirmasis atradimas- virtuves eksperimentai,pasirodo visai nieko :),kudiki atsinesdavau i virtuve,sporto manksteles namie ir lauke pasibegiojimai,kai vyras grizta.Isties,grynas oras,super.Namie pasidariau ypatingai kruopsti :)),pastoviai susirandu sau veiklos,kad tik nepasilikti su liudnom mintim.Mokslus atperka internetas,pasiskaitau tvarkarasti,ka "chebra" studijuoja ir as pasidomiu info,sau smegenys "nuraminu",kad neatsilieku :),televizija,kad ir kokia Cekuolio laida kai pasiklausau,kazkaip nesijauciu taip izuoliuota,o kur zinios apie viska ir visur,muzika kuo pozityvesne.Bandyk "atrasti" savyje kazka nauja,kas tave sudomintu,kiekviena ryta atsikelusi save nuteik kuo optimistiskiau,susigalvok sau veiklos kad ir su kudikeliu.Kaip man patinka su juo pvz. vonioj pasipliuskenti :).Stiprybes!

    geguziukas

  5. 1

    aš nuo tos rutinos niekaip nepabėgau.. Iš ryto visus apiprausi, pamaitini, vyrą į darbą išleidi. Atsigeri kavos. Tada namus tvarkai. Tada vėl valgyt darai, vienu metu prižiūrėdama vaikus.

    Jorkaile

  6. 1

    Reikia dziaugtis sia minute. Juk baigsis sis laikas ir reiks eiti i darba. Dirbsime visiems ir nieks neivertins, o cia dirbame SAU, SAVO VAIKUI. ar gali buti kilnesnio, sventesnio darbo?ar galima nesidziaugti vaiko pirmaja sypsena, kuri skirta tik tau, pirmuoju zingsniu, pirmuoju zodziu....ai, kaip sie dalykai "uzveda"

    juratele

  7. 1

    Nereikia nusiminti - tu ne viena. Matai,kiek mamyciu pritare tau:-) Viskas praeina,tereikia kantrybes. Uzsiimk tuo,kas tave nuramintu,suteiktu dziaugsmo: paguleksiltoje vonioje,nubekpas savo manikiuriste,kirpeja,masaziste ir pan.:-)

    lina686

  8. 1

    cia daugumai mamu tapati problema.reikia nusiteikti kad tai viskas laikina,vaikai uzaugs ir nebereikes tiek vargti

    genutester

  9. 1

    labai pazystamas jausmas mane kone kas antra diena sis nemalonus sirdziai jausmas aplanko tada kliuna visiems ir katinui kuris netycia po kojomis pasimaiso ir vyras kuris netoki zodi pasako na zodziu visiems aplinkui:)!
    bet nieko veju lauk blogas mintis ir jau vakare leliuka iduodu teciui:) o pati lekiu pas kosmetologe labai nuramina ir atplaiduoja veido masazas ar kokia kauke, gryztu jau kita:) sekmes ikvepk gryno oro ir garsiai nusikeik-padeda!!!

    barskute

  10. 1

    Buna kartais,kad kasdienybe vargina.Kasdien tas pats ir tas pats.Tuomet depresija uzpuola ir nieko nebesinori daryti.Sugalvok ,kaip prablaskyti save,kaip palepinti.Maistu,muzika,geru filmu ar tiesiog paskambink savo gerai draugei ir paplepek...
    Atsiranda juk ir geru ,sviesiu akimirku.

    vilem