Atsakymai

  1. 4

    as gsliu tik viena patart- neimk is snoro banko paskolu,nes jie ten nerealiai isdurineja zmones

    ervijota

  2. 4

    Ziurint kokiam tikslui reikia pinigu. Del procentu kiekvienam banke turi tartis pati, dabar tokie laikai. O maziausi reikalavimai yra kredito unijoje, t.y. maziausia popierizmo. Esu emusi is ten, del to nesigailiu.

    Linute39

  3. 4

    neapsimoka dbr imti paskolu,es naudojasi esama padetimi lietuvoje..o palukanos 20 procentu

    ingrandr

  4. 3

    cia priklauso koks bankas ir kokia suma padedi i ta banka

    ingrandr

  5. 3

    Daug kas priklauso nuo to, ar turi kokių nors kontaktų su tuo banku, pvz., perveda atlyginimą, jau turi tam bankui tam tikrų įsipareigojimų, esi lojalus klientas ir pan. Tada galima derėtis dėl mažesnių palūkanų. Bet irgi reikia žiūrėti, kokiam tikslui ta paskola skirta bus, per kiek laiko galvojate atiduoti ir pan. Tikrai negali pasakyti, kad būtent tame banke yra mažos palūkanos, reikia tiesiog eiti, klausti ir tada derėtis. Mes prieš imant paskolą, buvom nuėję net į keturis bankus, gavom pasiūlymus ir pasirinkom geriausią variantą.

    elegancija

  6. 3

    ziurit kam imi, nekilnojamam turtui kaip tik dabar gerai nes tik 3,5%, na kitos paskolos skirtingos, tikrai nera 20% niekada nera taip buve niekur pasaulyje, na kas paeme pries 2 metus tai net bankai sukele iki 7-9%, jeigu imsi tai griestai reikalauk kad duotu sutarti kuo ilgiau su nekintanciais procentasi, bankai nelabai turi is ko rinktis tai galima susitart..pereik visus bankus ir trupuruputi meluok (daug negali nes jie apytiksliai zino), kad va tas ir anas bankas duoda taip ir anaip, tad jiems paskata duoti geresnes salygas, as pati imu paskolas ir prekiauju akcijomis, na man pavyko susitart uz 4,2%, nes cia tik grynieji pinigai, tad sunkiau gaut, o nekilnoja turta perkant bankas nieko nepraranda..

    gertruda

  7. 2
  8. 2

    Gan nemaži. Tikrai nepatarčiau dabar, kai tokia situacija Lietuvoje.

    lina686

  9. 1

    kiekvienais metais skirtingai. mes ėmėm prieš kelis metus didelę paskolą trumpam laikotarpiui - tai 11 % buvo

    Dziungarija

  10. 1

    Jei paskolą imti eurais ir dar banko kuruojamą projektą perkant - palūkanos tikrai žmoniškos ir įkandamos. Galima bendras palūkanas sutarti apie 5 proc. Nereikia bijoti to, ko nežinot...Reikia santaupų bent vieneriems metams eurais turėti ir bus tikrai saugu.

    Vaidota