• 29ats.

    Ka padovanot naujagimiui?

    Is Lietuvoes isvykau pries 7 metus, tad nors ir gristu kiekvienais metais tai po parduotuves nelabai vaikstau, tad nezinau ko yra, o ko ne, bet gimus naujam giminaiciui vis noriu kazka padovanot. Tad padekit, mamytes, ir patarkit kokios dovanos mazyliui labiausiai pravercia?

    zilvintaKitos šventėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 7

    CIA lietuvoje parduotuvese visko pilna tikrai jau rasi ka nupirkti o gal geriau pasiklausk ko iems reikia mes kai mums viska nese o mums daug ko nereikejo nes jau turėjome, tai pagalvoju nu pasiklauskit ka norite dovanu.

    mamyciuke

  2. 5

    as esu dovanojus tokius grazius sliaustinukus;)

    coliukexxxx

  3. 4

    na gal koki grazu rubeli ar kokia sventiska patalyne,ar pleduka...

    daina

  4. 4

    geriau koki daikta nupirk kudikeliui, nes drabuziukus issaugs ir ismes! Arba kai grysi i lietuva nupirk dovanu ceki bus praktiskiausia!

    cindy

  5. 4

    manau geriausia yra paklausti tėvelių, ko jiems reikia ir kad nesidrovėdami atsakytų. O nuo savęs galėtum šiaip ką nors mažo, malonaus pridėti. Nes kainos LT tikrai nemažos, nors yra visko. Nes neatsiklausus, gali būti, kad gaus du vienos rūšies daiktus, ir teks galvoti, kur kitą dėti. Mes gavom du kombinezonus, tai naujagymiui, kūdikiui, tikrai tiek jų nereikia, paskui teko galvoti, kur kitą dėti:)))

    elegancija

  6. 4

    mums dovanojo daug rubeliu i ateiti. Man tai gera dovana vaikas auga ir vis turi nauju graziu rubeliu. Padovanojo kombinzona kelnes ir striukyte Na labai gera dovana po metu laiko kaip tik nesiojam. Ir isnesiosim visa sezona gal ir du.

    austeja0809

  7. 4

    tai cia tau spresti ka dovanoti....nes neaisku uz kokia suma noresi pirkti?

    ingrandr

  8. 4

    pas mus LT parduotuvese visko yra, tas pats kas ir uzsienio parduotuvese,tik skirtumas tas ,kad pas mus brangiau nei uzsienyje :(

    Milana69

  9. 3

    kai gulejau ligonineje pagimdziusi,tai mano vyras dukrai pats isrinko ir padovanojo graziu smelinuku sliauztuku,.

    Indruleeeee

  10. 3

    aha mane irgi domina tas reikaliukas = ) na as savo dukrytei tai paieskosiu kokio lavinamojo zaisliuko...must = )))

    ervijota