• 9ats.

    Po inhaliaciju vaikas uzkimo, kaip jam padeti?

    Mes su mazyliu (7 men.) gulejome ligonineje su plauciu uzdegimu. Ten dave daug kvepuot ir deguonimi, ir ventolinu. Gydytoja sake, kad vaikas gali uzkimti, nes tie vaistai uzgula balso stygas, sake, po keliu dienu praeis. Norejau paklaust, gal kas zinot, kokiu priemoniu, kaip palengvint mazuliui, nes gaila ziuret, kaip stengiasi paguguot, o iseina tik snabzdesys.

    IraidaKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Resorban tepaliukas padeda,dar gali siltos druskos kompresa uzrist,pakaitini druska ant keptuves ir i medziaga isuki(tik ziurek kad nebutu per karstas)dar jam einant naktiniam miegui gali duot po 5 lasus saltalankio aliejaus ir turetu viskas greit praeit

    ervijota

  2. 4

    as duodavau avieciu-liepziedziu arbatos misinio su medumi..mums tai padejo,sekmes:)

    ingrandr

  3. 3
  4. 3

    dek ant krutines druskos kompresa.tikrai padeda.

    deimantina

  5. 3

    aš tokiais atvejais gelbėjuosi inhaliatoriumi,nes mažoji nei medaus nei arbatžolių nepripažįsta....

    emiliukas

  6. 2

    Resorban vartoti negalima:

    Jei yra alergija (padidėjęs jautrumas) veikliosioms arba bet kuriai pagalbinei Resorban medžiagai. Kūdikiams ir vaikams iki 2 metų.
    pasiskaitykite apie šį vaistą,aš jo nenaudočiau,ypač šalutiniai reiškiniai susiję su nervų sistema.

    emiliukas

  7. 2

    patepkit resorbanu cia toks tepalas, pedutes, krutine, nugara, kai eis miegot ir taip kelias dienas, ir aprenkyt silciau nakti, kokia megsta silta lemene, ant pizamos.

    Gabriele

  8. 1

    na Resrbano tepalas informaciniam lapelyje raso kad tik nuo 2 metuku tinka taciau mums vaistininke pasake kad jis tinka ir mazesniems leliukams tik reikia trinti pedutes krutines negalima tad mes naudojam ir mums liuks mums 10,5 men.

    Anonimas

  9. 1

    bedu tokiam maziukui gal dar ankstoka duoti. O jeigu jau gydytoja pasake, kad per keleta dienu uzkimimas praeis, tai gal ir paklausykit jos, nepulkit kazko gerti, vartoti, juk uzkimusios gerklytes neskauda? Praeis savaime. O siltos arbateles nepakenks :)))

    Agne