• 40ats.

    LYDA lieknejimo tabletes, koks ju poveikis?

    norejau paklausti ka manote apie LYDA tabletes, ar esate vartojusios, koks ju poveikis? vienos giria, kitos peikia, kad savijauta pablogeja nuo ju... dar esu girdejus, kad jas geriant reikia gert B grupes vitaminu?

    ervijotaSportas ir dietosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Liekninančios tabletės - http://tonzes.com/slimlt.htm
    mano pazistama numete 11 kg per tris savaites.. rezultatai ispudingi.

    Anonimas

  2. 5

    As anksciau geriau Herbelaif visokias tabletes kokteilius nur numeciau 20 kg, sukisau pinigu belekiek. Ir paskui svoris sugryzo su kaupu. ir dar skrandzio lyga susirgau. O sake kad naturalus ir tikrai nekenkia.Tad visi jie kenkia ir geriau mest kitais budais, sportuojant ar prisilaikant nevalgius nuo 6. TIk tam reik daug kantrybes ir istvermes. Sekmes !

    kristulele

  3. 4

    as jau rasiau apie lyda bet ne ten pataikiau :D sakau mano kaimynei tai visai protas nuo ju paciuoze.. ir paneliu nusiskundimus girdejau del sirdies ir galvos svaigimu.. o milana69 viska labai gerai aprase 100% sutinku..

    kristale

  4. 4

    tu sakai logiskai pagalvot milana69 ,nu tai as ir mastau,o kad mastyt lengviau but ,jusu klausiu kad suzinociau konkreciu atveju,tada lengviau susidaryt nuomone.Ir seip,as visai nieko pries sporta tad nereik manyt kad as cia aklai ruosiuos tabletes ryt... smalsu man ir tiek = )))

    ervijota

  5. 3

    na aš pati vartojau lida- nei nuo proto šokau nei ką:))))
    turbūt čia labai individualu;)
    bet per 3sav nukrito- 8kg:)
    bet daugiau jų nevartočiau niekada, nes:
    -žiauriai troškina,
    -jaučiasi širdies permušimai,
    -nerealus silpnumas,
    -pažiūrėjus į maistą, pykina.
    nustojus vartoti man svoris grįžo į pradinę padėtį, dvigubai nepriaugau, bet ne- daugiau lidos negersiu niekada:)

    pupa34

  6. 3

    tai dideles dozes narkotines medziagos kurios iveina i sias tabletes, jos suteikia ir daug energijos, atrodo kad suplysi kiek viska daug padaryti gali, o antra vertus, nuo ju sirdis dauzosi kaip patrakusi, jei nori gali vartoti, bet neatsikelsi is lovos, ar reanimacines palatos..mama mano vartojo,baisu ka jos daro...

    Dzeinara

  7. 3

    nesu nieko girdejusi apie tokias tabletes..bet vartojant bet kurias tabletes reikia sportuoti ir susiderinti dieta..o tabletes tik priedas prie lieknejimo:)

    ingrandr

  8. 3

    as net esu girdejusi kad nuo siu tableciu zarnyne uzauga askarides kurios suryja viska zarnyne,todel sako ir svoris krinta,bet tai yra pavojinga.nezinau kiek tame tiesos,bet tikrai nerizikuociau jokiais vaistai lieknet.geriausia neprisivalgyt nakciai ir sportuot

    Iraida

  9. 2

    Kazkur girdejau, kad kai kuriose salyse jie uzdrausti. Siaip manau, kad sios tabletes ne kokios....

    Indruke

  10. 2

    as manau legalus lieknejimo preparatai daug veiksmingesni as geriau obuoliu sidro kapsoles tai labai gerai jauciausi ir svoris nesokinejo turejau toki koki norejau;)wat

    almita