Atsakymai

  1. 3

    pati dar neisbandziau bet drauge isigijo ir sake kad patenkinta yra :)

    viktorijaz

  2. 2

    O kam moketi 2-3 kart brangiau už buteliuką ar firmos pavadinimą? FM Kvepalai ne ką prastesni už taip vadinamus firminius. Ir negamina jie atitkimenų, tiesiog turi virš 160kvapų, tad nesunku rasti panašių kvapų kaip ir jūsų mėgstami.Jokia firma pasaulyje ngali pasigirti tokiu kvapų kiekiu.

    Anonimas

  3. 2

    teko pirkti ir platinau kaskada manau kad tikrai verta ir nebrangu

    ikmeskute

  4. 2

    tikrai verta,mano sesuo naudoja,drauges,as pati,niekuo faktiskai nesiskiria nuo originalu,pigu,o kvapas brangiu kvepalu!:)

    indre1986

  5. 2

    na skonio ir pinigines reikalas :)) as ir kelis kartus uosciau ziurinejau bet vis kazkaip abejoju,,,,

    mami

  6. 2

    Na tiesa pasakius,pati turiu siuos kvepalus,duso zele ir rollonini dezodoranta,man tai jie visai geri.As pati pasiemiau juos platinti.O pauostyti tikrai duodam ne is parduotuves kvepalus,o tiesiog meginukus,tu paciu kvepalu,kuriuos uzsisakius ir gauna pirkejas.O kad nelaiko ,tai istikruju tik kai kurie gal greiciau garuojasi,bet kai kurie tikrai labai atitinka izymius kvapus ir laikosi puikiai.Zmones ypac patenkinti duso zelemis,tikrai super !Dabar jau yra atsiradusi ir kosmetika FM ir valikliai namams,tikrai labai neblogi.Mano drauge puikiai uzdirba sioje srityje ji jau turi Mersedesa is FM.Reiskiasi zmones perka ir yra patenkintu.

    Ausryte30

  7. 2

    ne karta pirkau..na man visai patiko

    ingrandr

  8. 2

    as juos platinu,zinokit labai geri kvepalai,aisku kazkiek skirias nuo originalu,bet nedaug,o kaina skiriasi labai.mano vyras vienus pabande tai dabar tik sios firmos ir naudoja.

    ervijota

  9. 2

    naudojusi nesu,bet mano gera drauge juos platina,sako neblogi.

    genutester

  10. 1

    as manau verta siemet gavau dovanu FM kvepalus ir esu begalo patenkinta :) ir isvis nuraminsiu merginas tikru kvepelu nera ... visi kvepelai yra plagijatai tiek firminei tiek nefirminei :) tad uzsisakykit ir tikrai nepaigailesit :) jai notrit isleisti i ora 1000lt uz firmini zenkla ir buteliuka prasau jusu pasirinkimas o jai domina tik kvepalai tai manau nesvarbu koks buteliukas ir su taupyti 500lt

    Anonimas