Atsakymai

  1. 4

    Jei kosulys sausas, duodami vienokie vaistukai, jei kudikis atsikosti - kitokie. Mamytes tikrai nepaskirs Jusu kudikeliui medikamentinio gydymo, tai gali tik vaiko gydytoja, apziurejusi ir ivertinusi kudikio sveikatos bukle.

    almyte7

  2. 4

    zinai ka galiu patarti jei vaikutis koso.... juoda ridika su medumi.. padaryk ridike duobute ir ten medaus idek arbatini sauksteli, palauk kol istirps ir tada duok... tikrai veiksminga.man tai padejo kada dukryte kosejo..gali duoti kokius 5 kartus per diena.

    rubi2ir

  3. 3

    na ziurint koks tas kosulys...manyciau butu neblogaj pasirodyti gydytojai ir ji jums israsytu kokiu vaistuku...:)

    VilijaPovilioniene

  4. 3

    mum 3 men ir kai pradejo siek tiek koseti daktare sake nupirkti hedelix sirupuko,jis homeopatinis.

    Doviliuke

  5. 3

    su čiobreliais atsargiai, nes gali alergizuoti, o šiaip liepžiedžius, ramunėles galite duoti. Čiobrelių duokite pabandymui, jei nieko tai galite duoti drąsiai.

    emiliukas

  6. 3

    duok arbatzoliu arbatu, nes nuo kosulio vaistai turi slopinamaji elementa, gi paaugliai kad "apsinesti" juos geria

    Anonimas

  7. 2

    patarciau nueit pas daktaryte ir ji prirasys reikiamus.

    genutester

  8. 2

    O as kazkaip nelinkusi apie vaistukus klausti kitu zmoniu. Visi siulo ju vaikams israsytas priemones, betgi tik gydytojas gali nustatyti, kokio butent sirupuko jums reikia, koks jusu kosulys. Medaus 5 menesiu kudikeliui tikrai dar neduociau, jis per mazas tokiam maistui, cia jau vyresniems vaikams tas ridikas tinka. Geriausia bus, jeigu jus patys pasikonsultuosite su savo seimos gydytoju ir gausite butent jums reikalinga vaistuka. Na, o silpnos zoleliu arbatos tai nepakenks.

    Agne

  9. 2
  10. 2

    as tai duopdu xalixol sirupa nuo kosulio jis skirtas nuo 2 men amziaus.dar esu davosi tonsiligon sirupa jis xomiopatinis mazina kosuli ir gerkles paraudima jo reikia duoti po 5 lasiukus 4 kartus per diena.
    o siaip arbateliu bandyk duoti pagerti liepzedziu ciobreliu avieciu ir dar pasitark su savo maziuko gydytoja.

    LINOS