Atsakymai

  1. 1

    tikrai jeigu negereja kreipkis pas chirurgus, na jeigu tai ne trauma ir sakai nenusalai tai infekcija arba tromboze, na bet kokiu atveku reikalaujanti rimto gydymo ne vien tepaliuku, jeigu tai trauma kaip suspaudimas, sudauzimas tai gal ir savaime praeis..

    gertruda

  2. 1

    o nebus taip, kad kur nors netyčia stipriau stuktelėjai ar užkliuvai... Negali būti lūžę?
    Mano vienam sūnui taip buvo, kad netyčia stipriai užkliuvo su koja už lovos, kelias dienas skauda skauda mažiuką kojos pirštuką, patinęs, pamėlęs, peršvietė - skilęs. Bet jeigu nebuvo jokio kontakto, tai gal suspausti kokiuose batuose buvo, o gal tikrai, kokia alergija ar kaip grybelis? čia tik spėlioti galima, kreipkis į specialistus, jei tai tave neramina.

    elegancija

  3. 1

    as is pradziu pagalvojau kad koks grybelis,bet nepanasu,tada pagalvojau kad nusalau,bet kad koju nebuvau susalus.idomu ir paciai kas cia galetu but

    redusis

  4. 1

    savaite laiko kaip pas mane koju mazieji pirstelaii raudoni,persti,patine.i batus negaliu ikist koju,nes skauda.atradau namie tepaliuko,bandau tepliot,po truputi skausmas praeidineja.tas kremukas vadinas clotrimazole cream

    redusis

  5. 1
  6. 1
  7. 0

    manau reikia jums pasikonsultuoti bent jau su seimos daktaru,o jau jis nukreips kur reikia

    simuteee

  8. 0

    Aš su vyniu koja persiduriau ir pamėlo mažasis koju pirštas. Jieškojau sprendimo radau šia užklausą.
    Taip, kad gali būti ir infekcija. Gal praeis savaime, nes organizmas pakankamai stiprus, kad iveiktu visokius mažus užkretimus, beto yra skiepai nuo stabligės ir antibijotikai nuo užretimų.

    Anonimas