• 23ats.

    Kelių mėnesių budamas jūsų vaikas pats atsisėdo, be pagalbos?

    maniškei jau 7mėn, bet ji dar pati neatsisėda, o sidet tai sedi, kai pasodinu, truputi sunerimus gal kas negerai ar dar reik palaukt.

    lauriukssJudesiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    mum jau 8 su trupuciu,bando keltis,bet dar nepavyksta,gi visi maziukai viska ismoksta skirtingai,nera nustatyto amziaus,,,,ar kokios taisykles knygoj,kad tada ir tada ta turi jau daryti,t.t.ttad ir mes sulauksim kai atsises ir nusisypsos,,mama man jau pavyko,,:)))))))))))))

    Indruleeeee

  2. 3

    jau gerai ir nebeprisimenu, bet mano buvo tinginiukė ir nelabai norėjo vartytis nuo pilvo ant nugaros, tai teko lankyti masažus ir mankštas. O ten tuo pačiu mokino ir atsisėsti. Pasodinta jau gerai sėdėjo, net ant puoduko 7 mėn. pradėjom sodinti. Bet kada pati atsisėdo, tai ir neužsifiksavo, bet ko gero jau 8-9 mėn.

    elegancija

  3. 3

    Mano mergina tokio amziaus ,kaip tavo buvo ir kaip pasodindavau pati sededavo,o pati savarankiskai is gulumos padieties atsisesdavo tik 9men.taip kad nerimauk viskam savas laikas:))))))))))))))

    Egle

  4. 3

    ne visi vaikučiai pradeda anksti atsisėsti,nenormalu jei iki 12mėn. neatsisės.

    emiliukas

  5. 2

    7mėn mes jau sedėjome be pagalbos.

    mamyciuke

  6. 2

    Tikrai nerimauti nereikia.As irgi is pradziu nerimavau,net gydytojos klausiau kodel ilgai neatsiseda.O atsisedo kai jau buvo 9men.

    lanun

  7. 2

    musu maziukas pirmiau ismoko atsistoti ir tik po to atsisesti, tai buvo kazkur apie 9 menesi

    erika1984

  8. 2

    nepergyvenk, labai jau daug nori is savo maziukes, juk jai tik 7 men o nori kad pati atsisestu mano maze atsisedo bevei 10men.Pabande viena karta patiko :) ir pradejo sestis:) taip kad kantrybes mamyte viskas bus gerai :)

    rrr3

  9. 2

    Musu mazius tai gan greit ismoko atsisesti, 6 menesiu jis jau sedejo, o dar po menesio ismoko pats rankytemis pasistumdamas atsisesti.

    Agne

  10. 2

    As tik atsimenu kad 8 men pati sedejo pasodinta tvirtai nelingavo.

    austeja0809