• 9ats.

    Vaikas nenori miegot pietu miego, ka daryti?

    Gal galite patarti, dukrytei metai astuoni men. bet nenori miegot pietu, ismiega po dvi valandas. Vakare einam gulti devinta vlanda, bet ji nakty prabunda ir nebenori miegot. Pradeda zaist, ka daryt?

    razma1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    gal pabandyk vakare migdyti velaiu kokia vienuolikta tegu biski pavarksta. Pas mus irgi yra bėdų su miegeliu, nakti prabuna ir lipa iš lovytes turiu guldytis į lova kad toliau miegotu labai noriu nuo šito jos miegojimo tėvų lovoje ja atpratinti.

    mamyciuke

  2. 2

    mano dukrytei ir kartais buna.tai mes daznai su vyru iseinam i lauka 6val ir pasivaikstom pries miega apie 1val.tai miega geriau.o jei neiseinam tai irgi kankinuos net iki2val nakties nes negali uzmigti.pamegink gal i lauka isvest pries miega.

    deimantina

  3. 1

    nueik pas gydytoja pasitarti..arba tiesiog nuejusi i vaistine paprasyk kokios raminamosios arbateles

    ingrandr

  4. 1

    na gal pabandykit det veliau miegot nakciai.
    musiskis irgi panasaus amziaus 1m7men tai pietu visad deda i aki po 3-4val :))))) einam miegot 11val vakaro,keliames 9val ryto :))) megsta pamiegoti :))) kaip ir mamyte ,miegu niekad nesiskunde nuo pat gimimo,neduok pavalgyt -duok pamiegot :DDDD

    Milana69

  5. 1

    Na ir aš manau ,kad gal tada reikia pabandyt dienos miegelį trumpint.Ir dar labai svarbu yra kada tas dienos miegelis yra miegamas.Tokio amžiaus vaikiuką nepatartina migdyt vėliau nei iki 16 val.Čia taip pataria specialistai.Kai nubunda naktį reikia nedegt šviesos ir visaip kaip elgtis,kad suprastų vaikas,kad yra naktis ir visi miega,nepradėt su juo kalbėt,tuo labiau žaist.Mano mergaitė irgi šiaip labai neramiai miegodavao naktį,bet pabudus nežaisdavo,pazyzdavo,na bandydavo kalbint mus,bet mes neprasidėdavom:)Ir ko tik nebandėm-ir prieš miegą į lauką eidavom ir pietų miega ilgiausiai 2val.ir iki 15 val.ne ilgiau.Bandėm Sedalia sirupėlį-padėjo tik kelias dieneles.Bet dabar pabandėm Notta lašiukus-tai tfu tfu tfu jau pora savaičių miega gerai.Gal ir jūs pabandykit.Ir dienos miegelį kad kuo anksčiau išmiegotų.Sėkmės jums.

    Vilmiene

  6. 1

    na tavo mergyte labai ilgai miega pietuciu. todel paskui ir neuzmiega ilgai, turi pazadint, pietu miego uztenka valandos

    vestina

  7. 0

    mums patare guldyti panasiu metu,dienotvarke susidaryti

    domisi

  8. 0

    o mano mazylis metu ir 9men visai nenori eiti miegoti,nei pokaicio nei nakties miego,,baisiausiai verkia,ir y subinuka uzmetam,tenka.,jau koki menesi taip

    Anonimas

  9. 0

    Negaliu patarti kae galibūti priežastis - miegoti po 2 val petų miego yra visiškai normalu ir atitinka tokio amžiaus vaiko dienos režimą, kartais iš tikro padeda pasivaikščiojimas vakare lauke, stenkites įveisti kažkokį režimą jei jo neturite. Miegoti pietų miego tokio amž. vaikas tap 13 iki 15 -15.30 val maks. iki 16.

    Anonimas