Atsakymai

  1. 3

    Tau bus beda su sanariu as tokia problema ir turiu stenkis tik nesušalti nes gali labai paradeti skaudėti.

    mamyciuke

  2. 2

    su sanariu kaskas bus..ten to skyscio gal prisikaupe..

    coliukexxxx

  3. 2

    Man taip budavo, kai kelyje per daug skysciu prisikaupdavo, tai tiesiog silta kompresa dedavau, tam skirtais tepalais patepliodavau ir viskas. O dazniausiai man keliai treska, nes per sausa.

    Agne

  4. 2

    Man skauda kelį kai tupiuosi, klaupiuosi ar nulipinėju laiptas. Taip kankinuosi jau tris metus.
    Per tą laiką du šeimos gydytojai man nieko nepasakė, tik liepė dėt kompresus, nuo kurių pagerėdavo, bet po poros mėnesių vėl skausmas atsinaujindavo. Buvau ir pas tris traumatologus. pirmieji du priežasties nesuprato. O trečiasis, po atliktos, rentgeno nuotraukos, echoskopijos ir galiausiai magnetinio rezonanso, pasakė, kad kelyje yra atplaiša, kurią reiks pašalinti. Kadangi vaistai problemos neišspręs, o tik numalšins skausmą, tai užrašė mane į eilę kelio operacijai. Sakė reiks laukt apie puse metų, tai jau kovo mėnesį turėčiau gult.
    Tiesa sakė, kad operacija nesudėtinga ir nėra ko bijoti.

    Shoricel

  5. 2

    Faktas, kad kazkur pazeidei kelio girnele. Man nuo sporto susivare taip abu keliai. Pradzioj suskausdavo retai, kai atsiklaupiu ar atsitupiu. Nieko labai pati neisgydisi, jei nesportuoji ir tavo keliai negaus didelio kruvio,tai praeis tas skausmas ir nebejausi veliau nieko, bet tik kazkaip darbu,sportu vel kruvio duosi ir vel prades skaudeti. As dariausi nuotraukas ir ejau pas specialista,tai kai as ne sportininke kokia,tai galiu gyventi su tuo, o siaip daroma maza operacija ir ten kazka sutvarko. Net narkozes nereikia daryti. Bet va dabar nesportuoju nes esu nescia, tai jau pamirsau apie keliu skausma.

    Jurgela

  6. 2

    gal tau tai pnuo saltuko, o jei buvai neseniai sutrenkus,gali pradek skysciai kauptis...gali but rimta

    labrollady

  7. 2

    gali būti kelio sąnarys,ar meniskas,nors meniskas dažniau būna sportuojantiems,greičiausiai kelio sąnarį skauda.

    emiliukas

  8. 1

    kas esat sutrenke kelius,ar alkūnes galiu patart gerą Dr.Theiss "Kaulažolių tepaliuką" aš esu abu kelienius,vieną vaikystėj,kitą studentaudama smarkiai sutrenkus,net skysčiai kaupės,tai kiekvieną orų kaitą jausdavau,prieš porą metų vyrui seniukas patarė šitą tepaliuką,tai kai tik skaudėdavo tepiau,jokio karščio pojūčio,kvapas malonus,dar elastiniu užsirišdavau,tai dabar po dviejų metų retai kada besuskausta:) dar labai gerai vyrui,kai pasitempia,susimuša,,ar nugarą suskausta,įtrinu lengvai masažuodama,aprengiu maikutę,o po nakties kaip ridikas,retai kad 2d tepu,tikrai šaunus vaistukas rekomenduoju:)

    tuti

  9. 1
  10. 1

    Pažeidei kelio girnelę, visko gali būti, kad meniskas gali būti trūkęs. Geriau nevarginti kojos, kompresus dėti. Jeigu nepadės, tai kreiptis į gydytoją

    lauramal